Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă cu carne acrită cu corcodușe

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g carne de vitel sau de vaca, 1/2 morcov, 1/2 radacina patrunjel, 1/2 ardei gras, o lingurita zeama de ceapa, 1 rosie (sau o lingura suc de rosii), o canita corcoduse verzi, o lingura de iaurt, sare, leustean, patrunjel.

Mod de preparare: Se fierbe carnea pe jumatate, se adauga zarzavatul, taiat marunt, zeama de ceapa, se adauga cartoful curatat si taiat cuburi, apoi ardeiul si rosia curatate si taiate felii. Se lasa sa fiarba, se potriveste de sare si cind este gata se amesteca cu zeama acra in care au fiert corcodusele.
Se serveste cu iaurt, leustean si patrunjel.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.