Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tocăniță de carne cu măghiran

Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne de vită, 300 g slănină afumată, 3 cepe, 250 g smântână, 200 ml vin alb, 100 ml ulei, măghiran, piper, usturoi, sare.

Mod de preparare: Speli carnea, o tai bucăți și o condimentezi cu sare, piper și măghiran după gust. Cureți ceapa, o tai mărunt, o călești în ulei, adaugi carnea, torni vinul și lași la fiert la foc mic. Când carnea a fiert pe jumătate, adaugi slănina afumată tăiată bucățele și usturoiul pisat. Lași mâncarea să fiarbă pe foc mic, adaugi smântâna, mai lași sosul să scadă puțin și dai tocănița deoparte.
O ploaie fină de pătrunjel îi sporește savoarea.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.