Tartă cu struguri (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Tartă cu struguri (II)

Tartă cu struguri (II)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 6

Ingrediente: 800 g boabe de struguri albi (Muscat), 2 oua intregi + 1 galbenus, 300 g aluat fraged, 20 g unt, 80 g zahar, 60 g migdale macinate (pudra), 3 linguri frisca nebatuta (sau smantana), faina (pentru planseta).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se intinde aluatul pe planseta usor infainata si se imbraca cu el o forma de tarta unsa cu unt. Marginea aluatului se prinde cu degetul mare si cel aratator si se apasa, formandu-se mici creneluri. Boabele de struguri se pun intr-o sita si se tin sub jetul de apa, dupa care se scurg si se zvanta cu un servet. Se sparg ouale intr-un castron, se adauga galbenusul si zaharul si se bat bine, pana ce amestecul devine spumos. Se incorporeaza pudra de migdale, apoi frisca nebatuta (smantana) si se amesteca bine in continuare pana ce crema devine fluida si omogena. Se incinge cuptorul la 220 grade C. Se aseaza boabele de struguri pe fundul tartei, in cerc, apropiindu-le cat mai strans unele de altele, iar peste ele se toarna crema, in asa fel incat sa patrunda bine pana jos. Se coace tarta la cuptorul incins, circa 20 de minute, apoi se reduce temperatura la 200 grade C si se mai coace inca 20-25 de minute. Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Se serveste calduta sau rece.
1.449 vizualizări
372 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
3. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
8. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
21. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.