Supă cremă de ciuperci (III) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Supă cremă de ciuperci (III)

Supă cremă de ciuperci (III)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g ciuperci, 90 g unt, 1 ceapă mare tocată, 1 căţel de usturoi zdrobit, 2 linguri făină, 1 l concentrat de pasăre (apa+Knorr), 1 foaie de dafin, sare, piper proaspăt măcinat, 125 ml smîntînă.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se freacă ciupercile cu un ştergar ud şi se taie codiţele. Se pune untul să se încingă într-o oală mai mare şi se călesc ceapa şi usturoiul pînă ce devin sticloase. Se adaugă ciupercile tăiate mai mare şi se prăjesc şi ele circa trei minute la foc iute, amestecînd întruna. Se presară făină peste ciuperci, se amestecă bine şi se sting cu zeama de carne fierbinte. Cînd dau în clocot, se adaugă foaia de dafin şi se mai lasă zece minute să fiarbă încet. Se scoate foaia de dafin şi se lasă supa să se răcească. Se trece prin sită (sau se introduce în mixer) pentru a obţine o cremă fină, se sărează, se piperează şi se pune din nou pe foc să se înfierbînte bine.
Înainte de a o servi, supa-cremă se drege cu smîntînă.
4.561 vizualizări
519 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
3. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
5. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.