Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii

Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g rosii, 300 g cartofi fierti (din ziua precedenta), 2 tulpini de praz.
Sosul marinat: 8 linguri de concentrat de legume (Knorr + apa), 4 linguri otet de mere, 2-3 lingurite mustar (nu prea iute), sare, piper, 2 linguri ulei de masline.
Snitelele: 200 g piept de pui (sau curcan), o lingura faina, un albus, 4-6 linguri susan, o lingura unt topit.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala rosiile, li se scot capacelele, se taie in doua si fiecare jumatate in felii. Se curata cartofii de coaja si se taie felii. Se curata prazul, se spala si se taie rondele.
Sosul marinat: Se amesteca concentratul de legume (fiert si racit), otetul, mustarul, sarea si piperul. Se adauga uleiul, batand sosul cu furculita. Se toarna peste rosii, cartofi si praz si se amesteca bine.
Snitelele: Se taie pieptul de pui fasii late de-un deget. Se sareaza, se pipereaza, se dau mai intai prin faina, apoi prin albusul batut si la urma prin susan si se prajesc in untul bine incins.
Se servesc fierbinti, impreuna cu salata de cartofi si rosii.
6.590 vizualizări
764 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
9. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
10. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
14. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
17. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
18. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
19. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
20. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
21. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
23. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
25. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
27. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
28. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.