Ruladă din muşchi de vită - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Ruladă din muşchi de vită

Ruladă din muşchi de vită

Ingrediente: 800 g muschi de vita, 400 ml vin alb, 2 linguri ulei, sare, piper; pentru umplutura: 100 g carne tocata de vita, 100 g carne tocata de porc, 500 g spanac, 500 ml lapte, 2 dovlecei, 2 morcovi, 2 catei de usturoi, 2 felii de paine, un ou si un galbenus, o lingura parmezan ras, patrunjel tocat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata spanacul, se opareste citeva minute carnea tocata de vita si de porc se amesteca cu piinea muiata in lapte. Apoi se adauga usturoiul pisat, un ou si un galbenus, patrunjel tocat, sare si piper. Carnea se condimenteaza. Morcovii si dovleceii se curata si se taie felii subtiri. Se pun la fiert 5 minute in apa sarata. Pe muschiul de vita se asaza spanacul oparit si scurs, carnea tocata, feliile de morcovi si dovlecei fierte si scurse si se presara cu parmezan ras. Se ruleaza stringind bine de tot, astfel incit sa se obtina un cilindru de grosime regulata. Se leaga. Se asaza rulada intr-o tava cu ulei si se pune la cuptor 50 min. Se umezeste din cind in cind cu apa si vin. Se serveste calda cu garnitura de legume fierte.
3.471 vizualizări
382 tipăriri
6 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
18. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ruladă de caş cu creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
23. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată Vitamina (Salate > Salate de legume)
25. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.