Ruladă din carne de găină - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Ruladă din carne de găină

Ruladă din carne de găină

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: O găină potrivită, 3-4 morcovi, 2 rădăcini de pătrunjel, 2 ardei, 2 ouă crude, sare, piper, 2-3 frunze de ţelină, măghiran, rozmarin după gust, margarină pentru uns tava, făină pentru tapetat tava.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Punem găina la fiert ca pentru o supă obişnuită, cu zarzavatul spălat, curăţat şi tăiat potrivit. După ce găina a fiert, se strecoară supa rezultată, care poate fi folosită ca atare, şi dezosăm carnea pe care o dăm apoi prin maşina de tocat carne împreună cu legumele. Compoziţia se pune într-un castron unde o amestecăm cu ouăle şi frunzele de ţelină tăiate mărunt şi o condimentăm după gust cu sare, piper şi ierburi aromatice. Ungem două tăvi de chec cu margarină şi le tapetăm cu făină. Punem compoziţia în ele, o nivelăm frumos şi punem tăvile în cuptorul încins în prealabil pentru 35-40 de minute. Pentru o tăiere perfectă a ruladei se recomandă să fie lăsată să se răcească.
Se serveşte cu cartofi prăjiţi sau cu cartofi natur şi sos de roşii.
2.746 vizualizări
753 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.