Ruladă de curcan cu prune uscate - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Ruladă de curcan cu prune uscate

Ruladă de curcan cu prune uscate

Ingrediente: 200 g prune uscate, un kg piept de curcan pregatit pentru rulada, sare, piper, o lingurita mustar, 2 cepe, un catel de usturoi, 4 linguri pesmet, un ou, 3 linguri ulei, 125 ml vin rosu sec, 150 g smantana proaspata.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Prunele se pun la muiat 4 ore intr-un vas cu apa calda, acoperit. Bucata de carne se spala, se sterge si se presara cu sare si piper. Se unge cu mustar. Prunele se toaca marunt si se amesteca cu ceapa si usturoiul maruntite, pesmetul si oul. Se pune umplutura peste carnea unsa cu mustar. Se ruleaza lasand o margine de 1 cm libera pentru a nu iesi umplutura afara. Se leaga rulada cu o ata. Se da la cuptor. Dupa 10 min de la introducerea in cuptor se toarna peste ea 250 ml apa. Dupa ce s-a prajit si s-a muiat se scoate si se scurge zeama din tava. Cuptorul se opreste. rulada se pune din nou in tava si se mai tine 10 min in cuptorul stins. Vinul rosu se amesteca cu smantana, sucul de la friptura pina ce amestecul devine omogen. Se condimenteaza cu sare, piper dupa gust. Se fierbe la foc amestecand continuu, pina cind capata o consistenta cremoasa.
Se serveste taiata felii cu garnitura de piure si cu sos.
5.559 vizualizări
645 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ruladă de caş cu creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Salată de orez cu prune uscate (Salate > Salate de legume)
8. Supă de curcan ca în Ardeal (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Prăjitură cu prune (Dulciuri > Prăjituri)
10. Tartă cu prune uscate (Dulciuri > Prăjituri)
11. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
12. Compot de prune cu aromă de vanilie (Conserve de fructe > Compoturi)
13. Ruladă cu varză creaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Melcişori umpluţi cu brânză şi prune (Dulciuri > Prăjituri)
15. Jaluzele cu prune (Dulciuri > Prăjituri)
16. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Cuş-cuş cu ton şi roşii uscate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Ruladă de carne cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ruladă de porc cu grepfruit (Mâncăruri > Fripturi)
20. Aspic de curcan cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Ruladă cu legume (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Ruladă de pui cu sos de fructe (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ruladă cu nucă (Dulciuri > Prăjituri)
24. Găluşte dospite cu magiun de prune (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Tartă cu ciocolată şi fructe uscate caramelizate (Dulciuri > Prăjituri)
26. Curcan umplut (forestier) (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ruladă de pui bucovineană (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Friptură cu prune (Mâncăruri > Fripturi)
30. Piept de curcan pane (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.