Cuş-cuş cu ton şi roşii uscate - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Cuş-cuş cu ton şi roşii uscate

Cuş-cuş cu ton şi roşii uscate

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 300 g cuş-cuş, 300 g fasole verde, 400 g ton în ulei, 100 g roşii uscate în ulei, sare, piper, mentă, un vârf de cuţit de boia iute, o lingură de ulei de floarea-soarelui, 100 ml iaurt, 50 ml smîntînă.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Iaurtul se amestecă bine cu smîntîna, sarea, piperul şi menta tocată. Se acoperă cu un capac şi se introduce la rece.
Într-o oală se pune la fiert apă, cu o linguriţă de sare şi o lingură de ulei. Cînd clocoteşte se ia de pe foc şi se toarnă peste cuş-cuşul pus într-o oală mai mare.
Se amestecă, se acoperă cu un capac şi se lasă să se umfle. Fasolea verde se curăţă de codiţe, se spală, se taie bucăţi mai mici şi se pune la fiert în apă cu sare.
Tonul se scoate din conservă, se scurge de ulei şi se toacă mărunt. Se pune într-un castron împreună cu boiaua iute, sarea şi piperul după gust.
Se adaugă fasolea verde scursă de apă şi răcită, roşiile uscate scurse de ulei şi tăiate în bucăţele.
Se presară menta tocată, se amestecă şi se serveşte imediat, cu sosul de mentă.
Tonul îl putem înlocui cu orice fel de peşte conservat în ulei.
3.494 vizualizări
613 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
21. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
26. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
29. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
30. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.