Ruladă de pui cu sos de fructe - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Ruladă de pui cu sos de fructe

Ruladă de pui cu sos de fructe

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 4 piepturi de pui dezosate, 450 g conopidă, 600 g cartofi, 200 g fructe de pădure, 200 g smîntînă, 75 g unt, 100 ml lapte dulce, sare, piper, ulei de măsline, cimbru, varză murată, chimen.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Într-un vas, se amestecă smîntîna cu fructele de pădure şi se mixează. Se condimentează, se strecoară şi se pune într-un ibric.
Conopida se rupe în bucheţele mai mici şi se fierbe în apă cu sare. Se scoate şi se lasă într-o strecurătoare ca să se răcească.
Cartofii se curăţă şi se fierb. Cînd sînt gata, se scot din apă şi se pun într-un vas de metal. Se adaugă untul, laptele, o lingură de ulei, sare şi piper după gust. Dacă piureul este prea gros, se mai poate adăuga din apa în care au fiert cartofii pînă cînd se obţine consistenţa dorită.
Piepturile de pui de pui se taie în felii, se condimentează şi în mijloc se pun bucheţele de conopidă. Se rulează, se prind cu o scobitoare şi se aşează într-o tavă.
Se ung cu ulei, se condimentează şi se introduc în cuptor timp de 20-30 de minute. Se servesc alături de piureul de cartofi şi sosul de fructe, presărate cu cimbru tocat.
Se pot servi alături de o salată de varză murată, amestecată cu chimen, ulei, sare şi piper.
4.454 vizualizări
551 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
7. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
9. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
10. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
11. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
13. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
15. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
18. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.