Tartă de ficat - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Tartă de ficat

Tartă de ficat

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ficat, sos de maioneza cu usturoi (sau maioneza simpla cu putin praf de usturoi), sare, piper, o lingura de faina.

Mod de preparare: Se fierbe ficatul apoi se da prin masina de tocat de 2 ori ca sa fie cat mai marunt, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se amesteca cu faina. Dupa care se fac sub forma de rondele (primesc forma ca rondelele de la hamburger), se calesc nitel in tigaie cu foarte putin ulei.
Se lasa cateva minute sa se raceasca si apoi se pune o rondea, se pune putin sos de maoineza cu usturoi si se aseaza inca o rondea.
Asa se face pana la a 4 rondea. Pe ultima rondea nu se pune maioneza.
Se serveste rece, cu piure sau cartofi natur.
6.543 vizualizări
1.044 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Terină de ficat cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Tartă cu struguri (II) (Dulciuri > Prăjituri)
3. Sos tartar (Sosuri > Sosuri reci)
4. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
6. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Tartă cu prune (I) (Dulciuri > Prăjituri)
8. Tartă cu căpşuni şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
9. Ficăţei de pasăre cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Tartă cu căpşuni şi mascarpone (Dulciuri > Prăjituri)
11. Mâncare de ficăţei cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Tartă de varză acră (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Tartă de căpşuni cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
14. Carpaccio de ton cu ficat de gâscă sote (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Tartă cu cremă de lămâie şi portocală (Dulciuri > Prăjituri)
16. Ouă cu ficat de pasăre sau cabanos (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Tartine cu brânză Cedar şi zacuscă picantă (Aperitive > Sandviciuri)
18. Tartă cu ciocolată şi fructe uscate caramelizate (Dulciuri > Prăjituri)
19. Chiftele de ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Bomboane cu pate de ficat şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Ficat natur (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Pastă de peşte (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Tartă cu legume (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Ficat condimentat la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Tocăniţă de ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Ficat cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
29. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Tartă cu mere (II) (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.