Tartă de ficat - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Tartă de ficat

Tartă de ficat

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ficat, sos de maioneza cu usturoi (sau maioneza simpla cu putin praf de usturoi), sare, piper, o lingura de faina.

Mod de preparare: Se fierbe ficatul apoi se da prin masina de tocat de 2 ori ca sa fie cat mai marunt, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se amesteca cu faina. Dupa care se fac sub forma de rondele (primesc forma ca rondelele de la hamburger), se calesc nitel in tigaie cu foarte putin ulei.
Se lasa cateva minute sa se raceasca si apoi se pune o rondea, se pune putin sos de maoineza cu usturoi si se aseaza inca o rondea.
Asa se face pana la a 4 rondea. Pe ultima rondea nu se pune maioneza.
Se serveste rece, cu piure sau cartofi natur.
6.222 vizualizări
961 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ficăţei de pasăre în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Salată de ouă cu ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
4. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Salată de cartofi cu ţelină şi ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Crostini cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Tartă cu prune uscate (Dulciuri > Prăjituri)
9. Tartă Tatin cu mere (II) (Dulciuri > Prăjituri)
10. Sote de ficăţei de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Tartă cu sparanghel (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Tartă cu roşii şi cimbru (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Ficat de gâscă cu mere caramel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Tartă cu lămâie caramelizată (Dulciuri > Prăjituri)
16. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Risotto cu ficăţei de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Ficăţei de pasăre cu cartofi şi varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Tartă cu lămâie şi biscuiţi (Dulciuri > Prăjituri)
20. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Pastă de ficat (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Tartă cu portocale (Dulciuri > Prăjituri)
26. Tartă dulce cu brânză de vacă şi mentă (Dulciuri > Prăjituri)
27. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
29. Tartă trapeziană (Dulciuri > Prăjituri)
30. Tartă cu prune (II) (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.