Tartă de ficat - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Tartă de ficat

Tartă de ficat

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ficat, sos de maioneza cu usturoi (sau maioneza simpla cu putin praf de usturoi), sare, piper, o lingura de faina.

Mod de preparare: Se fierbe ficatul apoi se da prin masina de tocat de 2 ori ca sa fie cat mai marunt, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se amesteca cu faina. Dupa care se fac sub forma de rondele (primesc forma ca rondelele de la hamburger), se calesc nitel in tigaie cu foarte putin ulei.
Se lasa cateva minute sa se raceasca si apoi se pune o rondea, se pune putin sos de maoineza cu usturoi si se aseaza inca o rondea.
Asa se face pana la a 4 rondea. Pe ultima rondea nu se pune maioneza.
Se serveste rece, cu piure sau cartofi natur.
4.848 vizualizări
569 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ficat prăjit (Mâncăruri > Fripturi)
2. Tartă Tatin cu mere (II) (Dulciuri > Prăjituri)
3. Ficăţei prăjiţi cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Mâncărică de ciuperci cu ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri)
10. Ficat de gâscă cu mere caramel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Ficat de gâscă natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
13. Ficăţei de pasăre pate (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ficat de gâscă cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Tartă cu gutui (Dulciuri > Prăjituri)
16. Ficăţei de pui cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Tartă cu lămâie (II) (Dulciuri > Prăjituri)
18. Piept de curcan cu sos tartar (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Tartă Tatin cu mere (I) (Dulciuri > Prăjituri)
20. Tartă cu ciocolată şi struguri caramelizaţi (Dulciuri > Prăjituri)
21. Tartă cu sparanghel (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Ficăţei cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Tartă dulce cu brânză de vacă şi mentă (Dulciuri > Prăjituri)
24. Pastă de peşte (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Tartă cu struguri (II) (Dulciuri > Prăjituri)
26. Tartă cu prune uscate (Dulciuri > Prăjituri)
27. Tartă cu cremă de lămâie şi portocală (Dulciuri > Prăjituri)
28. Ficat prăjit la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ouă cu ficat de pasăre sau cabanos (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Ficat pane cu sote de mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.