Tartă de ficat - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Tartă de ficat

Tartă de ficat

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ficat, sos de maioneza cu usturoi (sau maioneza simpla cu putin praf de usturoi), sare, piper, o lingura de faina.

Mod de preparare: Se fierbe ficatul apoi se da prin masina de tocat de 2 ori ca sa fie cat mai marunt, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se amesteca cu faina. Dupa care se fac sub forma de rondele (primesc forma ca rondelele de la hamburger), se calesc nitel in tigaie cu foarte putin ulei.
Se lasa cateva minute sa se raceasca si apoi se pune o rondea, se pune putin sos de maoineza cu usturoi si se aseaza inca o rondea.
Asa se face pana la a 4 rondea. Pe ultima rondea nu se pune maioneza.
Se serveste rece, cu piure sau cartofi natur.
4.741 vizualizări
544 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ficăţei surpriză (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Tartă suedeză cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
3. Pastă de gălbenuş (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ficat de gâscă cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
7. Tartă de ciocolată (I) (Dulciuri > Prăjituri)
8. Ficăţei de pui cu salvie (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ouă umplute cu ficat (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Tartă cu ciuperci (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ficăţei prăjiţi cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
13. Tartă cu căpşuni (I) (Dulciuri > Prăjituri)
14. Tartă cu portocale (Dulciuri > Prăjituri)
15. Biftec tartar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Ficat condimentat la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Tartă cu sparanghel (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Tartă cu lapte de pasăre (Dulciuri > Prăjituri)
19. Tartă de cartofi cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Tartă Tatin cu mere (I) (Dulciuri > Prăjituri)
21. Tartine cu creier (Aperitive > Sandviciuri)
22. Omletă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Tartă fină cu brânză Camembert (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Sote de ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Mâncărică de ficat cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Tartine cu pastă de peşte afumat (Aperitive > Sandviciuri)
27. Tartă cu mere şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
28. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Tartine cu piure de avocado şi costiţă rumenită (Aperitive > Sandviciuri)
30. Ficat prăjit cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.