Tartă de ficat - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Tartă de ficat

Tartă de ficat

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ficat, sos de maioneza cu usturoi (sau maioneza simpla cu putin praf de usturoi), sare, piper, o lingura de faina.

Mod de preparare: Se fierbe ficatul apoi se da prin masina de tocat de 2 ori ca sa fie cat mai marunt, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se amesteca cu faina. Dupa care se fac sub forma de rondele (primesc forma ca rondelele de la hamburger), se calesc nitel in tigaie cu foarte putin ulei.
Se lasa cateva minute sa se raceasca si apoi se pune o rondea, se pune putin sos de maoineza cu usturoi si se aseaza inca o rondea.
Asa se face pana la a 4 rondea. Pe ultima rondea nu se pune maioneza.
Se serveste rece, cu piure sau cartofi natur.
4.952 vizualizări
599 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartă cu spanac şi mozzarella (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Tartă fină cu brânză Camembert (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Pastă de peşte (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Tartă dulce cu brânză de vacă şi mentă (Dulciuri > Prăjituri)
6. Tartă cu spumă de portocale (Dulciuri > Prăjituri)
7. Ficat de gâscă prăjit (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Tartine cu brânză Cedar şi zacuscă picantă (Aperitive > Sandviciuri)
10. Ficăţei de pasăre cu cartofi şi varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Ficăţei cu sos de stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ficat de miel cu sos de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată de cartofi cu ţelină şi ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Albuş umplut cu brânză de vaci şi ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Risotto cu ficăţei de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Tartă de căpşuni cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
20. Tartă cu căpşuni (II) (Dulciuri > Prăjituri)
21. Salată de varză acră cu ficăţei (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Tartă cu peşte şi dovlecei (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Mâncare de ficăţei cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Tartă cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Tartă cu legume (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Tartă cu cremă de lămâie şi portocală (Dulciuri > Prăjituri)
28. Tartă normandă cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
29. Tartă cu brânză şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Tartă cu nuci (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.