Tartă de ficat - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Tartă de ficat

Tartă de ficat

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ficat, sos de maioneza cu usturoi (sau maioneza simpla cu putin praf de usturoi), sare, piper, o lingura de faina.

Mod de preparare: Se fierbe ficatul apoi se da prin masina de tocat de 2 ori ca sa fie cat mai marunt, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se amesteca cu faina. Dupa care se fac sub forma de rondele (primesc forma ca rondelele de la hamburger), se calesc nitel in tigaie cu foarte putin ulei.
Se lasa cateva minute sa se raceasca si apoi se pune o rondea, se pune putin sos de maoineza cu usturoi si se aseaza inca o rondea.
Asa se face pana la a 4 rondea. Pe ultima rondea nu se pune maioneza.
Se serveste rece, cu piure sau cartofi natur.
6.742 vizualizări
1.088 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Ficat prăjit cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
3. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartă cu struguri (II) (Dulciuri > Prăjituri)
5. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
7. Terină de ficat cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Appeltarta (Dulciuri > Prăjituri)
9. Tartă normandă cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
10. Tartă cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Tartă cu zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
13. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Tartă cu caş (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Pasteta de ficat cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Pasteta de ficat de viţel sau porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Ficat natur (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Tartă cu peşte şi dovlecei (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Tartă de fructe (Dulciuri > Prăjituri)
24. Tartă cu peşte şi dovlecei (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Tartă cu mere (III) (Dulciuri > Prăjituri)
26. Ouă umplute cu pate de ficat şi cu sos de şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri)
28. Ficăţei de pasăre cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Piept de curcan cu sos tartar (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Ouă umplute cu ficat la cuptor (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.