Tartă de ficat - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Tartă de ficat

Tartă de ficat

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ficat, sos de maioneza cu usturoi (sau maioneza simpla cu putin praf de usturoi), sare, piper, o lingura de faina.

Mod de preparare: Se fierbe ficatul apoi se da prin masina de tocat de 2 ori ca sa fie cat mai marunt, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se amesteca cu faina. Dupa care se fac sub forma de rondele (primesc forma ca rondelele de la hamburger), se calesc nitel in tigaie cu foarte putin ulei.
Se lasa cateva minute sa se raceasca si apoi se pune o rondea, se pune putin sos de maoineza cu usturoi si se aseaza inca o rondea.
Asa se face pana la a 4 rondea. Pe ultima rondea nu se pune maioneza.
Se serveste rece, cu piure sau cartofi natur.
6.609 vizualizări
1.056 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncărică de ficat cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
2. Tartă cu mere (II) (Dulciuri > Prăjituri)
3. Rulouri din ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Tartă cu cocos (Dulciuri > Prăjituri)
5. Pate de ficăţei de pui cu ou (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartă pralinată cu ciocolată şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
8. Ficat pane (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ficăţei de pasăre în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Tartă cu gutui (Dulciuri > Prăjituri)
11. Ficat natur (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Tartă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
13. Ficat de gâscă cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Pate de ficat cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Tartă normandă cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
17. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
18. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Tartă dulce cu brânză de vacă şi mentă (Dulciuri > Prăjituri)
21. Tartine cu brânză Cedar şi zacuscă picantă (Aperitive > Sandviciuri)
22. Tartă de cartofi cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ficat cu ciuperci şi orez fiert (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Tartă cu mere şi gem de gutui (Dulciuri > Prăjituri)
28. Ouă umplute cu pate de ficat şi cu sos de şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Tartă cu lămâie şi biscuiţi (Dulciuri > Prăjituri)
30. Pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.