Tartă de ficat - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Tartă de ficat

Tartă de ficat

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ficat, sos de maioneza cu usturoi (sau maioneza simpla cu putin praf de usturoi), sare, piper, o lingura de faina.

Mod de preparare: Se fierbe ficatul apoi se da prin masina de tocat de 2 ori ca sa fie cat mai marunt, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se amesteca cu faina. Dupa care se fac sub forma de rondele (primesc forma ca rondelele de la hamburger), se calesc nitel in tigaie cu foarte putin ulei.
Se lasa cateva minute sa se raceasca si apoi se pune o rondea, se pune putin sos de maoineza cu usturoi si se aseaza inca o rondea.
Asa se face pana la a 4 rondea. Pe ultima rondea nu se pune maioneza.
Se serveste rece, cu piure sau cartofi natur.
4.790 vizualizări
553 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
2. Tartă cu fructe exotice (Dulciuri > Torturi)
3. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Tartă cu ciocolată şi struguri caramelizaţi (Dulciuri > Prăjituri)
5. Tartă cu gutui (Dulciuri > Prăjituri)
6. Tartă cu brânză şi portocale (II) (Dulciuri > Prăjituri)
7. Tartă cu mere şi gem de gutui (Dulciuri > Prăjituri)
8. Tartă de cartofi cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Tartă picantă cu măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Tartă cu mere şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
11. Pastă de ficat (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Pate de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Mâncare de ficăţei cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Mâncărică de ciuperci cu ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Tartă de dovleac cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Ficat prăjit cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Ouă umplute cu ficat cu aromă de coniac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Ficăţei de pui cu salvie (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ciuperci umplute cu pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Tartă cu varză acră şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Pastă de pasăre (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Tartine cu brânză Cedar şi zacuscă picantă (Aperitive > Sandviciuri)
27. Tartă cu lapte de pasăre (Dulciuri > Prăjituri)
28. Friptură de berbec umplută cu ficat (Mâncăruri > Fripturi)
29. Tartă de ciocolată (II) (Dulciuri > Prăjituri)
30. Tartă cu mere (II) (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.