Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tartă de ficat
Rețetă tradițională din Ucraina

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ficat, sos de maioneza cu usturoi (sau maioneza simpla cu putin praf de usturoi), sare, piper, o lingura de faina.

Mod de preparare: Se fierbe ficatul apoi se da prin masina de tocat de 2 ori ca sa fie cat mai marunt, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se amesteca cu faina. Dupa care se fac sub forma de rondele (primesc forma ca rondelele de la hamburger), se calesc nitel in tigaie cu foarte putin ulei.
Se lasa cateva minute sa se raceasca si apoi se pune o rondea, se pune putin sos de maoineza cu usturoi si se aseaza inca o rondea.
Asa se face pana la a 4 rondea. Pe ultima rondea nu se pune maioneza.
Se serveste rece, cu piure sau cartofi natur.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.