Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Salate » Salate cu carne de vită sau porc » Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat

Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 salate mici, 1 legatura patrunjel, 4 felii de bagheta, 80 g pate de ficat.
Pentru sosul vinegreta: 2 portocale, 5 linguri ulei de floarea-soarelui, 1 lingura otet de mere, 1 lingurita mustar iute, sare, piper macinat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata salata, se spala si se taie (se rupe) bucati potrivite. Se aleg frunzele de patrunjel, se spala si se zvanta. Se prepara sosul vinegreta: se curata o portocala de coaja (inclusiv de pielita alba), se desface felii si se taie bucatele marunte. A doua portocala se stoarce, iar zeama se amesteca cu uleiul, otetul si mustarul, se sareaza si se pipereaza. Se aseaza salata verde si patrunjelul pe o farfurie intinsa (eventual pe un platou) si peste ele se toarna sosul vinegreta. Deasupra, se presara bucatele de portocala. Feliile de paine se prajesc, se lasa sa se raceasca, se ung cu pateu de ficat.
1.381 vizualizări
470 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
8. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
11. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
12. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
13. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
15. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
18. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
20. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
21. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
26. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.