Pui pe sticlă (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pui pe sticlă (I)

Pui pe sticlă (I)

Timp de preparare: 2 h 10 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: Un pui întreg de aprox.1 kg, vegeta, piper sau alte condimente, o sticlă de 1/2 l.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: După ce se dezgheaţă puiul şi se spală bine şi în interior (aveţi grijă să nu mai rămînă nimic înăuntru), se condimentează cu verdeaţă, piper şi eventual alte condimente. Separat, se umple o sticlă de bere de 0,5 l cu apă rece.
Puiul se introduce pe sticlă, apoi se pune într-o oală (sau tavă mică) unde veţi pune 1/2 l apă. Se dă la cuptor aproximativ 2 ore (puteti să lăsaţi puiul mai mult pentru a se rumeni). Aveţi grijă cînd îl puneţi în cuptor sa tăiaţi gîtul. Din cînd în cînd, îl mai puteţi scoate, iar cu zeama care s-a adunat în cratiţă puteţi să luaţi cu o lingură şi să turnaţi pe el. Se scoate după ce s-a rumenit.
Se poate servi cu cartofi piure sau pai şi cu murături.
2.464 vizualizări
713 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
6. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
8. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
9. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
16. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
18. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
19. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
21. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
23. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
24. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
26. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.