Piept de raţă în sos de vin - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Piept de raţă în sos de vin

Piept de raţă în sos de vin

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 1 piept rata, 1/2 pahar de vin rosu, ulei de masline,
condimente pentru vin: scortisoara, cimbru dupa gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata pieptul de grasime si se taie felii cu un cutit ascutit.
Se incinge o tigaie si se prajesc feliile de piept de rata pe fiecare parte cate 4-5 minute.
Se lasa pieptul prajit intr-o farfurie sa se raceasca.
Pentru sos, se incalzesc vinul si condimentele alese intr-o tigaie timp de 5-6 minute, amestecind ocazional, pana se ingroasa.
Pentru servit, se pun feliile de piept prajite pe o farfurie intinsa. Se toarna sosul de vin.
Se serveste cu legume la aburi sau piure de cartofi.
5.688 vizualizări
538 tipăriri
6 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
8. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
9. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
11. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
17. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
18. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
20. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
23. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
24. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
25. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
28. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
29. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
30. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.