Peşte pane în ou şi hrean - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.166 vizualizări
1.156 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
10. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
15. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
16. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
18. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
19. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
20. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
21. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
22. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
24. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
26. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
27. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
28. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
29. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.