Păstrăvi fierţi în vin, cu sos - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Păstrăvi fierţi în vin, cu sos

Păstrăvi fierţi în vin, cu sos

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 păstrăvi de câte 250-300 g fiecare, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 2 felii de miez de pâine, 100 ml lapte, 25 g unt, 8 ciuperci, 1 ramură de cimbru, 3 căţei de usturoi, câteva fire de pătrunjel verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Păstrăvii se curăţă, se spală şi se pun la fiert împreună cu legumele (curăţate, spălate şi tăiate în rondele) şi cu vinul.

Ciupercile se curăţă, se taie în sferturi şi se rumenesc în unt, după care se lasă deoparte. În sosul rămas se adaugă usturoiul tăiat în felii, cimbrul tocat mărunt şi miezul de pâine înmuiat în lapte şi stors. Se freacă până când se obţine o pastă omogenă, apoi se sub­ţiază cu zeama în care au fiert păstrăvii şi se pasează prin sită.

Se scot păstrăvii din zeama lor, se aşează în farfurie şi se asezonează cu sos.

Se poate decora cu pătrunjel tocat mărunt.
2.962 vizualizări
730 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
8. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
17. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
19. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
21. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
22. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
23. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
24. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
27. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
28. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
29. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
30. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.