Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre

Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 400 g ficatei de pui, 2 linguri ulei de masline, o ceapa, 2 fileuri de sardele (eventual), o lingura capere, 1/8 l vin alb, 1/4 l concentrat de pasare (Knorr+apa), sare, piper, o lingurita unt, o bagheta (sau toast).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala ficateii, se zvanta intr-un stergar si se prajesc circa 10 minute in uleiul incins. Se scot din tigaie si se lasa sa se raceasca. Se pune la calit ceapa taiata cubulete si, cand devine sticloasa, se adauga ficateii tocati marunt.
Sardelele si caperele se taie marunt si se dunstuiesc si ele impreuna cu ficateii si ceapa, la foc mic. Se sting cu vin si zeama de carne de pasare si se mai lasa putin, pana ce amestecul are consistenta unei paste cremoase. Se gusta de sare si piper si, cand crema s-a racit, se incorporeaza untul si se unge pe feliile de paine prajita.
Ca garnitura, se pot servi rosii.
4.711 vizualizări
838 tipăriri
13 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Pâine mozaic (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
14. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Panzanella (salată italienească cu pâine) (Salate > Salate de legume)
19. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Salată de ardei prăjiţi (Salate > Salate de legume)
21. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de pasăre cu legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de pasăre cu găluşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de pasăre cu paste făinoase (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Piftie de pasăre (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pâine umplută aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.