Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina

Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g carne pasare, 150 g morcovi, 50 g patrunjel, 100 g telina, 150 g ceapa, 100 g ulei, 200 g faina, 2 oua, 150 g lamaie, 200 g smantana, o legatura patrunjel verde, o legatura leustean verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea de pasare se portioneaza se pune la fiert in apa cu sare, spumuindu-e cand este nevoie. Dupa cca 45 de minute se adauga zarzavatul taiat rondele. Ceapa se toaca, se caleste in ulei si se adauga la ciorba.
Din faina, ou, apa se face o coca din care se se prepara tocmagii, care se fierb in ciorba. Cand carnea este fiarta se adauga zeama de lamaie, smantana si se mai da un clocot.
La servire se presara verdeata tocata.
6.969 vizualizări
968 tipăriri
20 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
19. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.