Pâine mozaic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Pâine mozaic

Pâine mozaic

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g unt, 125 g sardele (in lipsa heringi), 150 g sunca slaba, 100 g svaiter (sau cascaval), 10 masline, 1/2 gogosar in otet, 1 franzeluta cu lapte, 1/2 cescuta lapte.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se dau prin masina de tocat sardelele, 50 g de sunca si o bucata de miez de franzeluta de marimea unui ou muiat in lapte. Se amesteca totul cu untul frecat spuma si se freaca pina se obtine o pasta omogena. Se taie cuburi mici 100 g sunca, svaiterul sau cascavalul, maslinele si gogosarul si se amesteca totul bine cu pasta pregatita. Se pune la rece. In acest timp se taie colturile franzelutei si se scobeste de miez in asa fel ca sa nu ramina mai mult de 1 cm de miez in jurul cojii. Golul franzelutei se umple cu pasta racita, se indeasa cu ajutorul unei lingurite. Se lasa la rece si se serveste taiata cu un cutit foarte bine ascutit, in felii subtiri de 1 cm. Este bine sa fie pregatita cu o zi inainte de a se servi.
3.763 vizualizări
913 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Panzanella (salată italienească cu pâine) (Salate > Salate de legume)
4. Pâine umplută aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ciorbă mozaic cu ardei şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Budincă de pâine cu legume şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Sufleu de pâine albă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Budincă de pâine (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Ochiuri cu pâine (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Pâine prăjită cu piure de roşii (Aperitive > Sandviciuri)
12. Pâine cu chimen şi măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Supă portugheză cu pâine şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Barmbrack (Pâine irlandeză cu fructe uscate) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Salată de pâine (Salate > Salate de legume)
17. Ficăţei de pasăre pe pâine de grâu (integrală) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Şniţele de pâine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Pâine cu miere şi nuci (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
21. Supă de pâine cu ochiuri româneşti (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Găluşti din pâine cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Sufleu de spanac cu pâine (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Camembert pe pâine cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Salată în pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Fileuri de peşte coapte în pâine (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Supă italienească cu pâine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Salată de roşii coapte cu brânză, şuncă şi pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Pâine cu ierburi aromate (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.