Omletă cu ciuperci călite în unt - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Omletă cu ciuperci călite în unt

Omletă cu ciuperci călite în unt

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5 ciuperci de marime potrivita, 5 oua, 2 linguri unt, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala ciupercile si se taie in felii foarte subtiri. Se inabusa in unt pina se inmoaie si scade zeama pe care o lasa. Se incinge untul in tigaie. Se toarna ouale batute; cind incep sa se prinda putin, se pun ciupercile si sare dupa gust. Se coace.
1.521 vizualizări
344 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
8. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
17. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
19. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
21. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
22. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
23. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
26. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
27. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
28. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.