Ciuperci umplute cu ouă jumări si smântână - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ciuperci » Ciuperci umplute cu ouă jumări si smântână

Ciuperci umplute cu ouă jumări si smântână

Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg ciuperci, 2 oua, 1 lingura smintina, 1 lingurita tarhon tocat marunt, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se asaza pe o tava unsa cu ulei, se stropesc cu ulei, se presara cu sare si piper si se pun la cuptor. Din oua se prepara jumarile (ouale se bat si se prajesc in tigaie), care se toaca, se amesteca cu smintina si tarhonul. Dupa ce s-au copt ciupercile in cuptor, se scot si se umplu cu compozitia rezultata. Se asaza in tava unsa cu unt si se tin in cuptor 5 minute.
Se servesc reci, stropite cu zeama de lamiie.
3.376 vizualizări
902 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
11. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
12. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
14. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
16. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
19. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
21. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.