Chec aperitiv cu telemea şi parizer (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Chec aperitiv cu telemea şi parizer (I)

Chec aperitiv cu telemea şi parizer (I)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 6

Ingrediente: 300 g caşcaval ras (brînză telemea), 300 g parizer (şuncă, salam cu şuncă), 4 ouă fierte tari, 4 ouă crude, 3-4 linguri smîntînă, 3-4 linguri făină, piper după gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se bat 4 ouă cu telul (mixerul), se adaugă caşcavalul ras, parizerul tăiat cubuleţe, smîntîna, făina, piperul şi se omogenizează. Tava de chec se tapetează cu ulei şi făină, se pune jumătate din compoziţie, se adaugă ouăle fierte tăiate jumătăţi şi se pune restul de compoziţie. Se pune în cuptorul încins şi se coace 20 minute (e gata cînd se desprinde de pe marginea tăvii).
Se serveşte rece, tăiat felii.
8.436 vizualizări
1.082 tipăriri
21 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
11. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
13. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
17. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
18. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
25. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
27. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.