Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci

Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 cartofi mari, 400 g carne de porc (tocata), 6 felii subtiri de bacon, 250 g ciuperci, 2 cepe, 1 varf de cutit praf de curry, 1 cub supa concentrata de pasare (Knorr), 30 g unt, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata ceapa si ciupercile si se taie marunt. Se-ncinge untul intr-o tigaie, se caleste ceapa, dupa care se adauga ciupercile si se calesc si ele, pana ce se evapora toata apa. Se rastoarna intr-un castron si se amesteca bine cu carnea tocata, praful de Curry, sare si piper. Cartofii curatati de coaja se spala si se zvanta intr-un stergar. Pe una din partile laterale, se taie o fasie, pentru ca leguma sa aiba stabilitate in tava, iar pe partea de deasupra se taie un capac, pe orizontala, si se scobesc usor. Se umplu cu ciuperci, se pune la loc capacelul, se infasoara fiecare cartof cu o felie de bacon si se leaga cu un fir de ata pentru bucatarie. Se asaza unul langa altul intr-o cratita, se toarna peste ei cubul de supa concentrata diluat in 200 ml apa calda, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 30 de minute. (Se incearca daca sunt fierti, intepandu-i cu un cutit.)
Se servesc fierbinti.
6.584 vizualizări
602 tipăriri
7 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
11. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
12. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
15. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
18. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
22. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
30. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.