Caise cu carne de pasăre - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Caise cu carne de pasăre

Caise cu carne de pasăre

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g carne de pasare, 1/2 kg caise uscate, 3 linguri zahar, 1/2 lingura faina, 2 linguri unt.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Pasarea taiata bucati se inabusa si se lasa apoi sa fiarba cu apa sau cu zeama de carne. Dupa ce carnea este fiarta, se adauga sosul dulce preparat astfel: se rumeneste bine zaharul pus in grasimea incinsa, se stinge cu apa sau cu zeama de carne fierbinte. Se toarna faina subtiata cu apa peste carne si dupa ce a fiert mai multe clocote se adauga caisele spalate si tinute putin in apa calda. Se lasa sa fiarba pina ce scade Nu se fierbe de la inceput sosul dulce cu carnea, fiindca aceasta va capata o culoare inchisa. Se poate prepara si fara faina, numai cu sos caramel preparat din zahar.
2.698 vizualizări
832 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.