Borş de sfeclă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Borşuri » Borş de sfeclă

Borş de sfeclă

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 10

Ingrediente: 1,5 kg sfecla, 400 g cartofi, 100 g morcovi, 200 g ceapa, 3 oua, 150 g smintina, 1 legatura verdeata, sare dupa gust, 2 l apa, 1,5 l bors.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Sfecla se curata, se spala, se taie felii subtiri ca taieteii, si se pune la fiert în apa cu sare. Pe la jumatatea fierberii se adauga morcovii si ceapa, curatate, spalate si taiate marunt, cartofii curatati si taiaţi felii subtiri. Cind toate componentele au fiert, se adauga borsul care a fost fiert separat si strecurat, continuindu-se fierberea inca 10-15 minute. Se drege cu galbenusurile si cu smîntîna frecata, compozitie care se adauga la sfirsitul fierberii. Se potriveste gustul de sare si acru. Se serveste cu leustean si patrunjel taiat marunt. Pentru a-i da o culoare frumoasa, rosie, se poate opri putina sfecla cruda taiata, peste care se toarna o cescuta de apa clocotita, se lasa pina se înroşeşte lichidul care se adauga in oala cu bors, cind este gata. Sfecla prin fierbere isi schimba culoarea.
2.427 vizualizări
740 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Ciorbă de sfeclă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş Paradis (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de cartofi cu ochiuri (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb (Salate > Salate de legume)
26. Salată de sfeclă roşie cu maioneză (Salate > Salate de legume)
27. Salată de sfeclă coaptă (Salate > Salate de legume)
28. Salată de sfeclă crudă (Salate > Salate de legume)
29. Salată poloneză de sfeclă (Salate > Salate de legume)
30. Salată de ciuperci cu sfeclă (Salate > Salate de legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.