Bautură întăritoare din ceai rusesc - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Băuturi » Ceaiuri » Bautură întăritoare din ceai rusesc

Bautură întăritoare din ceai rusesc

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 lamiie, 1 portocala, 4-5 linguri zahar tos, 1 pahar infuzie de ceai rusesc, 1/4 kg zahar cubic, 1 paharel de coniac.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Coaja rasa de lamiie si de portocala se pune sa macereze 30 de minute cu zaharul tos, apoi se toarna intr-un pahar de ceai cald. Se moaie zaharul cubic in putin apa la care se adauga zeama de lamiie si de portocala si paharelul de coniac. Se pune aceasta compozitie pe foc si cind a inceput sa fiarba, se adauga ceaiul cu cojile macerate strecurat prin sita
Se serveste iarna, fierbinte, ca bautura antigripala.
2.868 vizualizări
555 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Ceai de măceşe (Băuturi > Ceaiuri)
8. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
15. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
20. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte)
28. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.