Arpagic cu carne - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Arpagic cu carne

Arpagic cu carne

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 600 g carne, 1/2 kg arpagic, 2-3 căţei de usturoi, 2-3 linguri vin, sare, piper, 2 linguri grăsime, 1 lingură bulion, 1 lingură făină.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se rumeneşte carnea în grăsime şi se adaugă 2-3 linguri de vin, puţin piper, sare şi se fierbe înabuşit, picurîndu-se apă fierbinte, cînd scade prea tare. Separat, se rumeneşte arpagicul curăţat şi se amestecă cu carnea pe jumătate fiartă. Se adaugă usturoi şi, cine doreşte, foaie de dafin, bulion sau zeamă de roşii şi se lasă să scadă bine. Se adaugă făina amestecată cu apă sau cu supă rece şi se lasă să mai dea cîteva clocote.
2.385 vizualizări
486 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Carne cu busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.