Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Arpagic cu carne

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 600 g carne, 1/2 kg arpagic, 2-3 căței de usturoi, 2-3 linguri vin, sare, piper, 2 linguri grăsime, 1 lingură bulion, 1 lingură făină.

Mod de preparare: Se rumenește carnea în grăsime și se adaugă 2-3 linguri de vin, puțin piper, sare și se fierbe înabușit, picurîndu-se apă fierbinte, cînd scade prea tare. Separat, se rumenește arpagicul curățat și se amestecă cu carnea pe jumătate fiartă. Se adaugă usturoi și, cine dorește, foaie de dafin, bulion sau zeamă de roșii și se lasă să scadă bine. Se adaugă făina amestecată cu apă sau cu supă rece și se lasă să mai dea cîteva clocote.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.