Tort de piersici cu cremă de iaurt şi brânză de vaci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Torturi » Tort de piersici cu cremă de iaurt şi brânză de vaci

Tort de piersici cu cremă de iaurt şi brânză de vaci

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 12

Ingrediente: Pentru blat: 2 oua, 2 linguri zeama de portocala, 75 g zahar, 1 plic zahar vanilat, 75 g faina, 1/2 lingurita praf de copt.
Pentru uns: 8 linguri gem de piersici.
Pentru crema: 500 g iaurt, 250 g branza de vaci (slaba), 1 plic zahar vanilat, 2 linguri zahar, 1 lingura zeama de lamaie, 3 linguri lichior de portocale, 7 foi de gelatina, 250 g frisca batuta. In plus: 800 g piersici, 250 g frisca batuta, 1 plic zahar vanilat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se bat ouale cu zeama de portocala, se adauga zaharul, zaharul vanilat si faina amestecate cu praful de copt si se toarna aluatul intr-o forma cu pereti detasabili (diametrul: 26 cm), tapetata cu hartie pentru copt.
Se coace blatul 12-15 minute in cuptorul incins la 200 grade C, se lasa sa se raceasca, se taie in doua pe orizontala si se unge fiecare jumatate cu gemul de piersici incalzit.
Se prepara o crema din iaurt, branza de vaci, zahar, zahar vanilat, zeama de lamaie si lichior, se amesteca gelatina inmuiata si dizolvata, mai intai cu 2-3 linguri de crema si apoi cu restul de crema. Se tine crema la rece si cand s-a inchegat, se incorporeaza si frisca batuta. Se pune crema inchegata intre cele doua jumatati de blat. Se acopera tortul cu frisca batuta, in care s-a incorporat zaharul vanilat, iar peste frisca se aseaza piersicile curatate de coaja si samburi si taiate felii.
7.432 vizualizări
706 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
12. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
14. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
17. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
18. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
19. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
30. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.