Supă de ţelină cu ridichi şi măr - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Supă de ţelină cu ridichi şi măr

Supă de ţelină cu ridichi şi măr

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 400 g ţelină (rădăcină), 80 g unt, sare, piper, 1 legătură ridichi, 1 măr, 200 g frişcă bătută.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curăţă ţelina, se taie cubuleţe şi se dunstuieşte puţin în untul încins (să fie rumen). Se stinge cu 600 ml apă, se fierbe încet - cu capac - circa 10 minute şi se pasează, cu zeamă cu tot, se sărează şi se piperează.
Ridichile spălate şi zvîntate se taie feliuţe, iar mărul, curăţat, se dă pe răzătoarea mare sau se taie fîşii.
Se pune piureul de ţelină la fiert, amestecînd întruna, şi, cînd dă în clocot, se ia de pe foc şi se încorporează în el frişca bătută. Se garniseşte supa cu feliile de ridichi şi de măr şi se serveşte imediat.
1.559 vizualizări
529 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
11. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
13. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
16. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
19. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Jumări cu creier (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
27. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.