Şniţele de gulii cu brânză de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Şniţele de gulii cu brânză de vacă

Şniţele de gulii cu brânză de vacă

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 gulii, sare, o legatura de ridichi, 500 g branza de vaca (slaba), un borcanel de smantana (150 ml), 50 g cascaval ras, piper, 4 felii de paine uscata (sau pesmet), 4 linguri nuci macinate, 2 oua, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, cateva codite de ceapa verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata guliile de coaja, se taie felii groase de 1,5 cm, se fierb 5 minute in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Ridichile curatate si spalate se taie felii, iar coditele de ceapa verde - rondele. Se amesteca branza de vaci cu smantana, se incorporeaza cascavalul ras, ridichile si coditele de ceapa, se sareaza si se pipereaza. Se da painea uscata prin masina de tocat si se amesteca pesmetul (fin) cu nucile macinate. Se bat ouale cu putina sare. Se dau feliile de gulii mai intai prin ou, iar apoi prin pesmet+nuci si se prajesc in uleiul incins, pana ce se rumenesc pe ambele parti.
Se servesc fierbinti, cu amestecul de branza de vaci si ridichi.
2.196 vizualizări
737 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
10. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
12. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de gulii cu găluşte de făină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de gulii cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de gulii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cu gulii cubuleţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de cartofi şi gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
23. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
24. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
27. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.