Roşii umplute cu ciuperci şi maioneză - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Roşii umplute cu ciuperci şi maioneză

Roşii umplute cu ciuperci şi maioneză

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6-12 roşii, 100-150 g de ciuperci, 2 ouă, 120 ml de ulei, o linguriţă de muştar, o lingură cu zeamă de lămâie, pătrunjel verde sau mărar verde tocat, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Roşiile spălate se scobesc de miez nu prea aproape de pieliţă. Se presară cu puţină sare şi se lasă cu gura în jos, ca să se scurgă zeama. Între timp, se fierb ciupercile (în apa de fiert se adaugă zeama de lămâie, ca să nu se înnegrească), iar din gălbenuşurile de ou (un ou se fierbe şi se foloseşte gălbenuşul fiert), muştar şi ulei se prepară maioneza. Se amestecă ciupercile răcite şi tăiate mărunt cu maioneza, se adaugă pătrunjel sau mărar tocat mărunt, apoi sare şi piper după gust. Cu această compoziţie se umplu roşiile, apoi se şterg pe deasupra şi se aşază fiecare roşie pe câte o frunză de salată verde.
1.398 vizualizări
368 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Conopidă cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Crenvuşti cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
12. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
14. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
16. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
19. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
21. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
22. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
25. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
26. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.