Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.915 vizualizări
1.084 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Cotlete de porc pane (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
6. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
10. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
11. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Castraveţi muraţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. File de porc a la Milano (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Muşchi de porc cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
18. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
21. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
22. Escalop de porc cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
24. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Piftie de porc (răcitură) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Muşchiuleţ de porc (Mâncăruri > Fripturi)
28. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Carne porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.