Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.752 vizualizări
1.050 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de porc (Mâncăruri > Fripturi)
4. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Sărăţele cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
8. Cotlete de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
9. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Coaste de porc cu miere şi ghimbir (Mâncăruri > Fripturi)
13. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
18. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Tocăniţă de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Cotlete de porc cu garnitură de dovleac şi hrean (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
22. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de porc cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
25. Carne porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.