Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
10.318 vizualizări
574 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Gulaş de porc cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cotlet de porc cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
5. Muşchi de porc cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cotlete de porc cu garnitură de dovleac şi hrean (Mâncăruri > Fripturi)
7. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
10. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Escalop de porc cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
13. Cotlete de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
14. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
16. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Frigărui de porc cu aromă de floare de tei (Mâncăruri > Fripturi)
18. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
19. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
22. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
23. Cârnaţi de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Tocăniţă de porc cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pate ţărănesc de porc cu praz (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ruladă de porc cu grepfruit (Mâncăruri > Fripturi)
30. Chifteluţe de heringi sau scrumbii sărate (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.