Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.850 vizualizări
1.075 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
2. Porc cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Cotlet de porc cu sos de coniac (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
5. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
7. Cotlete de porc cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Escalop de porc cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
9. Muşchi de porc cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
10. Tobă de porc (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Tocăniţă de porc cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Cotlet de porc mistreţ la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
14. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
16. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Cotlete de porc cu garnitură de dovleac şi hrean (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de porc cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
19. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Piftie de porc (răcitură) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Muşchi de porc la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
24. Chifteluţe de heringi sau scrumbii sărate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.