Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.867 vizualizări
1.075 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pasteta de ficat de viţel sau porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
2. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
3. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
4. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. File de porc a la Milano (Mâncăruri > Fripturi)
6. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
8. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
13. Tobă de porc (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
16. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Cotlete de porc cu garnitură de dovleac şi hrean (Mâncăruri > Fripturi)
18. Ruladă de porc cu grepfruit (Mâncăruri > Fripturi)
19. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Porc cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
22. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ceafă de porc (garf) la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
27. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Piftie de porc (răcitură) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Pulpă de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
30. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.