Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.840 vizualizări
1.073 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
3. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pasteta de ficat de viţel sau porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Ciorbă oltenească de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
7. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
8. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
9. Piftie de porc (răcitură) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Ruladă de buturel de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Gulaş de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Cotlete de porc cu garnitură de dovleac şi hrean (Mâncăruri > Fripturi)
13. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
15. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
16. Coastă de porc umplută cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
17. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Frigărui de porc cu aromă de floare de tei (Mâncăruri > Fripturi)
20. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Cotlet de porc mistreţ la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
22. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Friptură de porc cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Muşchi de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
29. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.