Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.790 vizualizări
1.057 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. File de porc a la Milano (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
3. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
5. Muşchi de porc în vin, la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
6. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
9. Muşchi de porc la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Friptură de porc la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
14. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
16. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Coastă de porc umplută cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
19. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
22. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Sărăţele cu chimen (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Sărăţele (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Coaste de porc cu miere şi ghimbir (Mâncăruri > Fripturi)
27. Cotlet de porc cu sos de coniac (Mâncăruri > Fripturi)
28. Porc cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Cotlete de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.