Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.687 vizualizări
1.034 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
4. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Escalop de porc cu spaghete şi sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
6. Tocăniţă de porc cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Cotlet de porc licnez (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
9. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Friptură de porc (Mâncăruri > Fripturi)
11. Piftie de porc (răcitură) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Coastă de porc umplută cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de porc la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Chifteluţe de heringi sau scrumbii sărate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Grătare de porc pane cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
25. Coaste de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
26. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
28. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
30. Cotlete de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.