Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.820 vizualizări
1.071 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de ceapă cu sărăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Escalop de porc cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
4. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Muşchi de porc cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
7. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Pate ţărănesc de porc cu praz (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ceafă de porc (garf) la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
14. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pulpă de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
18. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
19. Chifteluţe de heringi sau scrumbii sărate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
22. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ruladă de porc cu grepfruit (Mâncăruri > Fripturi)
26. Cotlete de porc pane (Mâncăruri > Fripturi)
27. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Muşchi de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.