Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.858 vizualizări
1.075 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de ceapă cu sărăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Pulpă de porc cu crustă de muştar şi verdeaţă (Mâncăruri > Fripturi)
3. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ceafă de porc (garf) la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
5. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
7. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
9. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
11. Rinichi de porc în sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Tocăniţă de porc cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Chifteluţe de heringi sau scrumbii sărate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
16. Sărăţele (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
18. Escalop de porc cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
19. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
29. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.