Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.851 vizualizări
1.075 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cotlete de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
2. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Sărăţele cu chimen (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Pogaci cu jumări de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Sărăţele cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Muşchi de porc în vin, la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de porc (Mâncăruri > Fripturi)
8. Coaste de porc cu miere şi ghimbir (Mâncăruri > Fripturi)
9. Escalop de porc cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
11. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pulpă de porc cu crustă de muştar şi verdeaţă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
18. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Muşchi de porc cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
22. Coaste de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
23. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Porc cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
26. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Cotlete de porc cu garnitură de dovleac şi hrean (Mâncăruri > Fripturi)
28. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. File de porc a la Milano (Mâncăruri > Fripturi)
30. Cotlet de porc mistreţ la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.