Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.862 vizualizări
1.075 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Grătare de porc pane cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
5. Cotlet de porc cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
6. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
7. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Gulaş de porc cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
11. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. File de porc a la Milano (Mâncăruri > Fripturi)
13. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
15. Cotlete de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
18. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Cotlete de porc cu garnitură de dovleac şi hrean (Mâncăruri > Fripturi)
20. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
23. Muşchiuleţ de porc (Mâncăruri > Fripturi)
24. Costiţă de porc în folie de aluminiu (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
26. Cotlet de porc cu sos de coniac (Mâncăruri > Fripturi)
27. Cotlet de porc mistreţ la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
28. Pulpă de porc cu crustă de muştar şi verdeaţă (Mâncăruri > Fripturi)
29. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.