Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.886 vizualizări
1.080 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cotlete de porc cu garnitură de dovleac şi hrean (Mâncăruri > Fripturi)
5. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
7. Gulaş de porc cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Porc cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Coastă de porc umplută cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
13. Cotlete de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
14. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
17. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
19. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Porc cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
22. Carne porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
26. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Muşchi de porc cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
29. Castraveţi muraţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.