Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.902 vizualizări
1.083 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de porc la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cotlet de porc cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Cotlet de porc licnez (Mâncăruri > Fripturi)
7. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Gulaş de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
13. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
18. Muşchi de porc cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
22. Lasagna de chifle sărate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
25. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. File de porc a la Milano (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ceafă de porc (garf) la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
30. Cotlete de porc cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.