Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.861 vizualizări
1.075 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
2. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
4. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Porc cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
9. Muşchi de porc cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
10. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
12. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Cotlet de porc cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
15. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ceafă de porc (garf) la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
17. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
18. Chifteluţe de heringi sau scrumbii sărate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Cârnaţi de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
22. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ruladă de porc cu grepfruit (Mâncăruri > Fripturi)
25. Piftie de porc (răcitură) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
27. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
28. Supă de ceapă cu sărăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Castraveţi muraţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Muşchi de porc cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.