Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.900 vizualizări
1.083 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
3. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
5. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
7. Frigărui de porc cu aromă de floare de tei (Mâncăruri > Fripturi)
8. Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Friptură de porc cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Friptură de porc la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
14. Ruladă de buturel de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
18. Muşchi de porc la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
19. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
24. Gulaş de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Porc cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Coaste de porc cu miere şi ghimbir (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Porc cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.