Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.884 vizualizări
1.077 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
2. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Castraveţi muraţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
11. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Porc cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de porc cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
15. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Escalop de porc cu spaghete şi sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
19. Pasteta de ficat de viţel sau porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
21. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Pulpă de porc cu crustă de muştar şi verdeaţă (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
24. Sărăţele (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Cotlete de porc cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.