Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.837 vizualizări
1.073 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
2. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sărăţele cu chimen (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Porc cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
8. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pulpă de porc cu crustă de muştar şi verdeaţă (Mâncăruri > Fripturi)
10. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
12. Carne porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Cotlete de porc cu garnitură de dovleac şi hrean (Mâncăruri > Fripturi)
14. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Muşchi de porc la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
17. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Escalop de porc cu spaghete şi sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
19. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Chifteluţe de heringi sau scrumbii sărate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Gulaş de porc cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Cârnaţi de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Piftie de porc (răcitură) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Muşchi de porc cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.