Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.369 vizualizări
951 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cotlete de porc cu garnitură de dovleac şi hrean (Mâncăruri > Fripturi)
7. Medalioane de porc în sos de cocos (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
9. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
15. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
17. Grătare de porc pane cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
19. Cotlete de porc pane (Mâncăruri > Fripturi)
20. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
23. Cotlet de porc cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
24. Escalop de porc cu spaghete şi sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de porc (Mâncăruri > Fripturi)
26. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Coastă de porc umplută cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
29. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Cotlet de porc cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.