Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.833 vizualizări
1.072 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
6. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
7. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
8. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Sărăţele (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
11. Porc cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Friptură de porc la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
17. Ruladă de porc cu grepfruit (Mâncăruri > Fripturi)
18. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
21. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
22. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
24. Coaste de porc cu miere şi ghimbir (Mâncăruri > Fripturi)
25. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Cotlete de porc cu garnitură de dovleac şi hrean (Mâncăruri > Fripturi)
28. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
29. Piftie de porc (răcitură) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.