Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
8.934 vizualizări
509 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Rinichi de porc în sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
3. Cârnaţi de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
7. Cotlet de porc cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
8. Carne porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
10. Costiţă de porc în folie de aluminiu (Mâncăruri > Fripturi)
11. Porc cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
12. Lasagna de chifle sărate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Ruladă de porc cu grepfruit (Mâncăruri > Fripturi)
14. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
16. Muşchi de porc cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
17. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
19. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Castraveţi muraţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Muşchi de porc la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
23. Sărăţele cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
26. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Tocăniţă de porc cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Pate ţărănesc de porc cu praz (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.