Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.859 vizualizări
1.075 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
3. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Grătare de porc pane cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ruladă de porc cu grepfruit (Mâncăruri > Fripturi)
7. Frigărui de porc cu aromă de floare de tei (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Pasteta de ficat de viţel sau porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
11. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Sărăţele cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
17. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
18. Porc cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
20. Tocăniţă de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
23. Coaste de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
24. Piftie de porc (răcitură) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Muşchi de porc în vin, la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
28. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Cotlete de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ciorbă oltenească de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.