Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.885 vizualizări
1.078 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Costiţă de porc în folie de aluminiu (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
9. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
11. Gulaş de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Grătare de porc pane cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
15. Cotlete de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
16. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
18. Escalop de porc cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
21. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pate ţărănesc de porc cu praz (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Cârnaţi de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Muşchi de porc la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Sărăţele cu chimen (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
28. Coastă de porc umplută cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
29. Porc cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.