Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.856 vizualizări
1.075 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Muşchi de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
2. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cotlet de porc licnez (Mâncăruri > Fripturi)
5. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Pasteta de ficat de viţel sau porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
8. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
14. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Muşchi de porc la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Cotlet de porc mistreţ la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
17. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Tocăniţă de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ruladă de porc cu cremă de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
21. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pulpă de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
24. Tobă de porc (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Cotlet de porc cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
26. Escalop de porc cu spaghete şi sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
27. Muşchiuleţ de porc (Mâncăruri > Fripturi)
28. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Piftie de porc (răcitură) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Pulpă de porc cu crustă de muştar şi verdeaţă (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.