Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.909 vizualizări
1.084 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Porc cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
4. Sărăţele cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Piftie de porc (răcitură) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Tobă de porc (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de porc la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
10. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
11. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Cotlete de porc cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Cotlet de porc cu sos de coniac (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
18. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
24. Cârnaţi de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Tocăniţă de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pulpă de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Gulaş de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.