Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.841 vizualizări
1.073 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. File de porc a la Milano (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
3. Porc cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
5. Rinichi de porc în sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
10. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pulpă de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
13. Piftie de porc (răcitură) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
17. Sărăţele (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Muşchiuleţ de porc (Mâncăruri > Fripturi)
19. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Coaste de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
30. Tocăniţă de porc cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.