Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.895 vizualizări
1.082 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pogaci cu jumări de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Coaste de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Porc cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
6. Gulaş de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
9. Cotlete de porc cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Friptură de porc cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
11. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
12. Cotlet de porc licnez (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
14. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
15. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Cotlet de porc cu sos de coniac (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Coaste de porc cu miere şi ghimbir (Mâncăruri > Fripturi)
26. Rinichi de porc în sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Gulaş de porc cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
30. Muşchi de porc cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.