Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
9.373 vizualizări
532 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Cotlete de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Muşchi de porc cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
6. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
10. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
14. Piftie de porc (răcitură) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Muşchi de porc cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
16. Cotlet de porc mistreţ la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
17. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
18. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
21. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Muşchi de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
23. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Porc cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
29. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Cotlete de porc cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.