Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.863 vizualizări
1.075 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Muşchi de porc cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă de ceapă cu sărăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Pate ţărănesc de porc cu praz (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
9. Muşchi de porc în vin, la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
10. Porc cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
15. Gulaş de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
17. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
18. Sărăţele (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
20. Rinichi de porc în sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
22. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
26. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Sărăţele cu chimen (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Cotlete de porc cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.