Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
9.881 vizualizări
559 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Castraveţi muraţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Cotlete de porc cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Friptură de porc cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ceafă de porc (garf) la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
9. Grătare de porc pane cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
10. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Sărăţele cu chimen (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
14. Tobă de porc (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
19. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
21. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
24. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
25. Porc cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
26. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.