Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.888 vizualizări
1.081 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Muşchi de porc cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
3. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Cotlet de porc cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
7. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
9. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Escalop de porc cu spaghete şi sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
20. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Tocăniţă de porc cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
23. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Sărăţele (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
26. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.