Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
10.526 vizualizări
586 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
2. Cotlete de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
3. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Cotlet de porc cu sos de coniac (Mâncăruri > Fripturi)
5. Cotlete de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
6. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Cotlet de porc licnez (Mâncăruri > Fripturi)
8. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
13. Cotlet de porc mistreţ la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
14. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
15. Piftie de porc (răcitură) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
17. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Supă de ceapă cu sărăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Tobă de porc (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
24. Sărăţele (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Rinichi de porc în sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Escalop de porc cu spaghete şi sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.