Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.459 vizualizări
974 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Pulpă de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
4. Gulaş de porc cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
7. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Muşchi de porc cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
12. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
15. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Supă de ceapă cu sărăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Cotlete de porc cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Tobă de porc (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Frigărui de porc cu aromă de floare de tei (Mâncăruri > Fripturi)
21. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
24. Escalop de porc cu spaghete şi sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
25. Porc cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
26. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Cotlete de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
28. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.