Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.913 vizualizări
1.084 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
2. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Friptură de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
4. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
6. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Pulpă de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
8. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
10. Lasagna de chifle sărate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
12. Cotlete de porc cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
15. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ciorbă oltenească de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Cotlete de porc pane (Mâncăruri > Fripturi)
21. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Ceafă de porc (garf) la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
23. Castraveţi muraţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Porc cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
27. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Costiţă de porc în folie de aluminiu (Mâncăruri > Fripturi)
30. Tobă de porc (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.