Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.910 vizualizări
1.084 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Porc cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Porc cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
4. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
6. Coastă de porc umplută cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Grătare de porc pane cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
10. Cotlet de porc licnez (Mâncăruri > Fripturi)
11. Pate ţărănesc de porc cu praz (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
13. Sărăţele cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Gulaş de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Muşchi de porc în vin, la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
19. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pulpă de porc cu crustă de muştar şi verdeaţă (Mâncăruri > Fripturi)
22. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
24. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Carne porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
29. Cotlet de porc cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
30. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.