Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
8.634 vizualizări
499 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
4. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Muşchi de porc la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
6. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Gulaş de porc cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
9. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tocăniţă de porc cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
14. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de porc (Mâncăruri > Fripturi)
18. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Chifteluţe de heringi sau scrumbii sărate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Muşchi de porc cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
24. Cotlet de porc cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
25. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
26. Piftie de porc (răcitură) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pasteta de ficat de viţel sau porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Porc cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.