Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.860 vizualizări
1.075 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Coastă de porc umplută cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
2. Cotlete de porc pane (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
4. Frigărui de porc cu aromă de floare de tei (Mâncăruri > Fripturi)
5. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Grătare de porc pane cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
7. Sărăţele cu chimen (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Pasteta de ficat de viţel sau porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
11. Coaste de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
12. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
13. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
14. Gulaş de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
20. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
21. Coaste de porc cu miere şi ghimbir (Mâncăruri > Fripturi)
22. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Muşchi de porc la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
25. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Cârnaţi de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.