Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.878 vizualizări
1.076 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Muşchi de porc la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
3. Muşchi de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
7. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
8. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ruladă de porc cu grepfruit (Mâncăruri > Fripturi)
12. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Piftie de porc (răcitură) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Sărăţele (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
18. Medalioane de porc în sos de cocos (Mâncăruri > Fripturi)
19. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
20. Sărăţele cu chimen (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
22. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
24. Lasagna de chifle sărate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.