Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.921 vizualizări
1.085 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cotlet de porc cu sos de coniac (Mâncăruri > Fripturi)
2. Chifteluţe de heringi sau scrumbii sărate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Lasagna de chifle sărate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
7. Escalop de porc cu spaghete şi sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
8. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Gulaş de porc cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
16. Coaste de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
18. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Muşchi de porc la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
22. Cotlete de porc pane (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
24. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
26. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
30. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.