Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.000 vizualizări
871 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pasteta de ficat de viţel sau porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
2. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Tocăniţă de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
6. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Cotlet de porc licnez (Mâncăruri > Fripturi)
11. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
13. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
14. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ruladă de porc cu cremă de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
16. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
18. Supă de ceapă cu sărăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
20. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
21. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Cotlete de porc cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
27. Lasagna de chifle sărate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
30. Muşchi de porc cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2023 Pandora Impex SRL.