Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.919 vizualizări
1.085 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. File de porc a la Milano (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
3. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
4. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Cotlete de porc cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
7. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
8. Medalioane de porc în sos de cocos (Mâncăruri > Fripturi)
9. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
11. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
16. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
18. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
19. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
21. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Coastă de porc umplută cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
23. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Cotlet de porc cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
25. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Tocăniţă de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Piftie de porc (răcitură) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Cotlete de porc cu garnitură de dovleac şi hrean (Mâncăruri > Fripturi)
29. Sărăţele (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Cotlet de porc mistreţ la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.