Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.845 vizualizări
1.074 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
3. Tocăniţă de porc cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Grătare de porc pane cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
6. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Gulaş de porc cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
11. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Muşchiuleţ de porc (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ciorbă oltenească de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Escalop de porc cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
16. Coaste de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
17. Sărăţele cu chimen (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ruladă de buturel de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Chifteluţe de heringi sau scrumbii sărate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
23. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Pate ţărănesc de porc cu praz (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Muşchi de porc cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
28. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
29. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.