Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.903 vizualizări
1.083 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Gulaş de porc cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Cotlete de porc cu garnitură de dovleac şi hrean (Mâncăruri > Fripturi)
3. Grătare de porc pane cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
7. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pate ţărănesc de porc cu praz (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ruladă de buturel de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
14. Cotlet de porc cu sos de coniac (Mâncăruri > Fripturi)
15. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Tocăniţă de porc cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Piftie de porc (răcitură) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
23. Coaste de porc cu miere şi ghimbir (Mâncăruri > Fripturi)
24. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
25. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
28. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.