Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.924 vizualizări
1.085 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
2. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ruladă de porc cu cremă de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
6. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de porc (Mâncăruri > Fripturi)
10. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
11. Muşchi de porc cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pate ţărănesc de porc cu praz (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
16. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
18. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
20. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Coaste de porc cu miere şi ghimbir (Mâncăruri > Fripturi)
22. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Pasteta de ficat de viţel sau porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.