Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
10.955 vizualizări
614 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de porc la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cotlete de porc pane (Mâncăruri > Fripturi)
5. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
7. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
8. Coastă de porc umplută cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Rinichi de porc în sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Muşchi de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
18. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Tobă de porc (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Muşchi de porc în vin, la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
22. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
29. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
30. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.