Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.922 vizualizări
1.085 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
4. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
5. Piftie de porc (răcitură) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
7. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Lasagna de chifle sărate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
10. Tobă de porc (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
13. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Piftie de porc (răcitură) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
17. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
18. Cotlete de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
20. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
24. Sărăţele (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
26. Supă de ceapă cu sărăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
29. Muşchiuleţ de porc (Mâncăruri > Fripturi)
30. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.