Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.906 vizualizări
1.084 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
3. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cotlet de porc cu sos de coniac (Mâncăruri > Fripturi)
7. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
8. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
9. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Costiţă de porc în folie de aluminiu (Mâncăruri > Fripturi)
11. Cotlete de porc pane (Mâncăruri > Fripturi)
12. Porc cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Rinichi de porc în sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Tocăniţă de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ciorbă oltenească de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Tobă de porc (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Gulaş de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
21. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
22. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Muşchi de porc cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
25. Muşchi de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
26. Coaste de porc cu miere şi ghimbir (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ruladă de buturel de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Cârnaţi de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.