Urechi de porc sărate - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Urechi de porc sărate

Urechi de porc sărate

Reţetă tradiţională din Caraibe
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi intregi, o frunza de dafin, piper.

Mod de preparare: Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei. Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
13.842 vizualizări
1.074 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Porc cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
7. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
8. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
10. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Costiţă de porc în folie de aluminiu (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Muşchi de porc în vin, la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Cârnaţi de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Porc cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
17. Pogaci cu jumări de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Friptură de porc la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
20. File de porc a la Milano (Mâncăruri > Fripturi)
21. Sărăţele (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
24. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Cotlete de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
26. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
29. Muşchi de porc la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.