Carne de porc cu sos de portocale - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Carne de porc cu sos de portocale

Carne de porc cu sos de portocale

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8 medalioane de porc (sau cotlete) de circa 200 g fiecare, 3/4 ceasca zeama de portocale, 4 linguri sos de soia, 3 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi zdrobiti, 2 lingurite rozmarin uscat, 1 lingura miere, inca 1-2 linguri ulei pentru prajit.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata bucatile de carne de grasime si tendoane, se aseaza una langa alta intr-o forma mare din sticla sau ceramica, se toarna peste ele zeama de portocale amestecata cu sosul de soia, ulei, usturoi, rozmarin si miere si se lasa cateva ore (sau peste noapte) la frigider. Se incalzeste cuptorul. Se incinge uleiul intr-o tigaie de fonta si se prajesc, pe rand, la foc potrivit, bucatile de carne scoase din marinata. (Marinata se pune deoparte.) Dupa ce s-au prajit cate 4-5 minute pe fiecare parte, se iau de pe foc si se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta. Se pun apoi pe o farfurie, se invelesc cu folie de aluminiu si se tin la cald, in cuptor. Se toarna marinata intr-o cratita, se pune pe foc potrivit si se fierbe incet 5 minute, amestecand intruna. Dupa ce a scazut cam la jumatate, se serveste fierbinte cu carnea si o garnitura de legume fierte in aburi.
6.868 vizualizări
790 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
9. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
12. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.