Friptură de porc la tavă cu varză călită - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Friptură de porc la tavă cu varză călită

Friptură de porc la tavă cu varză călită

Ingrediente: Pentru 10 portii: 1,500 kg carne de porc, pentru fripturi, 150 ml ulei, 200 ml supa, 150 ml vin, 5 kg varza acra capatini, 300 g untura, sare, piper, dupa gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se spala, se scurge si se pune intr-o tava, cu ulei, supa si sare. Spre sfirsitul inabusirii se adauga condimentele si se stropeste carnea cu vin. Cind carnea este bine patrunsa se scoate, se portioneaza cite doua bucati la portie si se mentine la cald, in sosul format.
Varza se curata de cotoare, se spala in apă rece se taie în fîşii subtiri şi se pune la călit în untură înfierbîntată. Se adauga apoi piperul boabe şi se introduce la cuptor pentru cca. 40 minute, timp in care se amesteca pentru a nu se lipi de cratita. La servire se aşează în farfurie friptura cu sosul respectiv, peste care se pune varza călită.
4.666 vizualizări
629 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
7. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
9. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
12. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
13. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
15. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
20. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
23. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
24. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.