Şuncă în bere (Bierschinken) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Şuncă în bere (Bierschinken)

Şuncă în bere (Bierschinken)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 20

Ingrediente: 3-3,5 kg de pulpă de porc (o bucată), multă sare, usturoi, 4 linguri de muştar, 2 linguri miere, 3/4 l bere.

Mod de preparare: Se spală carnea şi se pune multă sare pe ea.
Se face o marinată de sare şi se pune carnea în ea. Se pune la rece pentru 3 săptămîni.
Între timp se întoarce.
Se usucă apoi carnea cu o cîrpă şi se unge cu mujdei de usturoi.
Se pune carnea în cuptor (220°C, 2 ore) la copt.
Se amestecă muştarul şi mierea şi se unge carnea de mai multe ori, apoi se varsă berea peste ea.
După 2 ore, e carnea gata.
6.713 vizualizări
1.097 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tocăniţă de găină cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Friptură de miel împănată (Mâncăruri > Fripturi)
3. Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea) (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Salată de ouă cu brânză (Salate > Salate cu ouă)
5. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Pui marocan cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Supă de spanac cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Budincă de macaroane cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Borş moldovenesc cu găină şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tort cu gelatină (Dulciuri > Torturi)
15. Salată marocană (Salate > Salate de legume)
16. Cannelloni cu pui şi sos tomat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Tocăniţă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Cotlet cu bere (Mâncăruri > Fripturi)
19. Inimă de viţel cu smântână şi sote de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Prăjitură cu brânză de vacă şi magiun de prune (Dulciuri > Prăjituri)
21. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
22. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
24. Tartine combinate (Aperitive > Sandviciuri)
25. Mâncare de legume cu sos dietetic (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
27. Ciuperci în aluat de bere (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Spaghete cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Gulii cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Ceapă picantă cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.