Şuncă în bere (Bierschinken) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Şuncă în bere (Bierschinken)

Şuncă în bere (Bierschinken)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 20

Ingrediente: 3-3,5 kg de pulpă de porc (o bucată), multă sare, usturoi, 4 linguri de muştar, 2 linguri miere, 3/4 l bere.

Mod de preparare: Se spală carnea şi se pune multă sare pe ea.
Se face o marinată de sare şi se pune carnea în ea. Se pune la rece pentru 3 săptămîni.
Între timp se întoarce.
Se usucă apoi carnea cu o cîrpă şi se unge cu mujdei de usturoi.
Se pune carnea în cuptor (220°C, 2 ore) la copt.
Se amestecă muştarul şi mierea şi se unge carnea de mai multe ori, apoi se varsă berea peste ea.
După 2 ore, e carnea gata.
6.640 vizualizări
1.090 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Macaroane cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Pulpe de pui în aluat de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ruladă din pulpă de miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
4. Găină cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Budincă de ciuperci cu verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Chiftele de vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Tartă cu brânză de vacă şi legume (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Scrumbie în pergament (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Ştrudel cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Prăjitură cu alune şi vin roşu (Dulciuri > Prăjituri)
11. Cuiburi de macaroane cu somon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
13. Pizza vegetariană (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Prăjitură cu orez şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
15. Cotlet de miel umplut cu spanac (Mâncăruri > Fripturi)
16. Andive cu ou şi sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Plăcinţele cu dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Andive cu sos galben (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Heringi afumaţi cu plante aromate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Cubuleţe de pui marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Turtiţe cu rozmarin şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Turnedo Rossini (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Peşte în aspic (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Pască cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
26. Mâncare orientală din carne de vânat (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
27. Îngheţată de lămâi sau portocale (Dulciuri > Îngheţate)
28. Cantuccini cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
29. Supă cremă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Budincă de orez cu prune uscate (Dulciuri > Budinci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.