Şuncă în bere (Bierschinken) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Şuncă în bere (Bierschinken)

Şuncă în bere (Bierschinken)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 20

Ingrediente: 3-3,5 kg de pulpă de porc (o bucată), multă sare, usturoi, 4 linguri de muştar, 2 linguri miere, 3/4 l bere.

Mod de preparare: Se spală carnea şi se pune multă sare pe ea.
Se face o marinată de sare şi se pune carnea în ea. Se pune la rece pentru 3 săptămîni.
Între timp se întoarce.
Se usucă apoi carnea cu o cîrpă şi se unge cu mujdei de usturoi.
Se pune carnea în cuptor (220°C, 2 ore) la copt.
Se amestecă muştarul şi mierea şi se unge carnea de mai multe ori, apoi se varsă berea peste ea.
După 2 ore, e carnea gata.
6.617 vizualizări
1.085 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare de gutui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Ouă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Cartofi noi cu smântână la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Budincă de somn (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Sparanghel cu sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Terină din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Îngheţată de cacao (Dulciuri > Îngheţate)
9. Budincă de dovleac cu nucă (Dulciuri > Budinci)
10. Omletă cu mălai şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Telemea pane pe pat de salată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Salată de andive cu maioneză (Salate > Salate de legume)
13. Pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
14. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Legume cu anşoa (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Mini-eclere cu cremă (Dulciuri > Prăjituri)
17. Biftec tocat cu vin alb şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Ciorbă de spanac cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Tort Angelica cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Prăjitură cu foi de pricomigdale şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
21. Terină de legume cu ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Andive la cuptor cu sos vienez cu hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Ciolan cu varză acră şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Gogoşari în oţet cu muştar (Conserve din legume, murături > Murături simple)
27. Salată de ouă cu smântână (Salate > Salate cu ouă)
28. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată egeană (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.