Spaghete cu sos de ciuperci şi brânză - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Paste, pizza şi găluşte » Spaghete cu sos de ciuperci şi brânză

Spaghete cu sos de ciuperci şi brânză

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 linguri unt, 2 cepe, 2 catei de usturoi, sare, 250 g ciuperci proaspete, 100 g rosii, 150 g smantana dulce (frisca nebatuta), 1 pahar branza de vaci, piper, 1 legatura busuioc, verdeata.
In plus: 300 g spaghete, 1 lingurita sare, 3 linguri ulei de masline.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se-ncinge untul intr-o cratita si se caleste ceapa tocata marunt, pana ce devine sticloasa. Se adauga usturoiul zdrobit si frecat cu sare si se lasa sa se dunstuiasca putin. Ciupercile curatate se taie - in functie de marime - in doua, in patru sau felii, se pun in cratita si se calesc si ele impreuna cu ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile taiate, se dunstuiesc cateva minute, apoi smantana si branza, se amesteca bine toate si se lasa sa dea cateva clocote. Se sareaza, se pipereaza si se incorporeaza busuiocul tocat marunt. Se fierb spaghetele (al dente) in apa cu sare si ulei, se toarna peste ele sosul, se garnisesc cu cateva frunzulite de menta si se servesc imediat.
7.502 vizualizări
816 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
8. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
12. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
16. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
18. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
19. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
20. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
22. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
23. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
24. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
28. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.