Aripioare de pui cu susan şi sos de salată verde - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Aripioare de pui cu susan şi sos de salată verde

Aripioare de pui cu susan şi sos de salată verde

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 aripi de pui, 4 ouă, 2 linguri făină, sare, piper, 3-4 linguri susan, o salată micuţă, 4-5 linguri de iaurt, ulei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spală carnea şi se lasă să se scurgă pe un şervet de bucătărie. Se bat apoi ouăle cu făină şi se pune sare şi piper după gust. Se trece fiecare aripioară mai întîi prin ouă, apoi prin susan şi se prăjeşte în baia de ulei încins. Cînd sînt gata toate, se scot pe o farfurie pe care aţi pus un şerveţel absorbant.
Se pune la fiert salata şi cînd s-a răcit o puneţi în blender ca s-o mărunţiţi. O scoateţi cu ajutorul unei palete de lemn sau plastic şi o amestecaţi cu iaurtul.
La masă, aduceţi aripioarele cu sosul alături.
12.996 vizualizări
893 tipăriri
13 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
11. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
12. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
14. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
16. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
18. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
20. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
21. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
26. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
28. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
29. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
30. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.