Sos de caşcaval şi hrean - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Sosuri condimentate » Sos de caşcaval şi hrean

Sos de caşcaval şi hrean

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 ou, 1 lingura de faina, 30 g unt, 500 ml lapte, 100 g cascaval ras, sare dupa gust, nucsoara macinata.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se bat faina si oul cu batatorul de spuma, se adauga lapte, unt si se fierb pe aburi amestecand incontinuu.
Se adauga jumatate din cascaval inainte de a-l lua de pe aburi, apoi se da la o parte si se amesteca cu restul de cascaval si condimente.
Se serveste cald.
4.295 vizualizări
962 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
12. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
14. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
16. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
18. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
20. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
21. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
22. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
29. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.