Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Semipreparate şi preparate de casă » Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie

Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg carne de oaie fara os, 50 g usturoi, 2 g piper macinat, 2 g cimbru, 25 g sare, intestine de ovine.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se taie bucati, usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Carnea se trece prin masina de tocat. Se adauga usturoiul, piperul, cimbrul si sarea. Pasta obtinuta se amesteca bine pentru omogenizare. Cu aceasta compozitie se umplu intestinele, cu ajutorul dispozitivului de spritare anexat la masina de tocat. Carnatii pregatiti se asaza pe bete de lemn si se expun pentru zvîntare, apoi se pastreaza la rece (in frigider).
5.251 vizualizări
631 tipăriri
5 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Varză cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.