Mâncărică de fasole galbenă cu carne - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Mâncărică de fasole galbenă cu carne

Mâncărică de fasole galbenă cu carne

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g fasole galbenă, 1-2 cepe verzi fără codiţe, 1 lingură rasă făină, 1/2 cană lapte, 200 g smîntană, o legatura de marar, carne de mînzat feliată pentru rasol, 2 căţei de usturoi, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pun feliile de carne la fiert in apa fierbinte. Se adauga ceapa taiata marunt, cateii de usturoi zdrobiti si se lasa sa fiarba pana se inmoaie carnea. Se scot feliile de carne, se taie bucatele, se scoate osul din mijlocul feliilor. Se pune carnea intr-o cratita. Se adauga fasolea pastai, se acopera cu supa in care a fiert carnea. Se lasa sa fiarba pana pastaile sunt bine fierte.
Se face sosul. Intr-o cratita mica se pune ulei sa se incinga. Intr-un bol punem faina cu supa. Se bate bine cu furculita sau telul, apoi se adauga lapte si smantana, pana ce sosul se subtiaza. Se toaca mararul spalat. Sosul se toarna peste fasolea din cratita, se amesteca mereu, sa nu se prinda. Se lasa sa dea cateva clocote. Se adauga mararul, se amesteca si se pune capacul. Se serveste cu paine sau mamaliguta.
Cine doreste poate adauga 1-2 linguri de smantana.
7.238 vizualizări
569 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Fasole verde cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.