Pască cu brânză de vacă - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pască cu brânză de vacă

Pască cu brânză de vacă

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 250 g faina, 150 g zahar, 80 g unt, 1 ou, 1 galbenus, 1 varf de cutit de sare, faina pentru framantat.
Umplutura: 3 oua, 600 g branza de vaca nu prea grasa, 50 g unt, 150 g zahar, 200 g smantana, 1 lingura praf de copt, zahar pudra.

Mod de preparare: Se amesteca faina, zaharul, untul, oul, galbenusul de ou si sarea, framantandu-se repede, pana se obtine un aluat omogen. Se inveleste intr-o foaie de plastic si se pune o ora la frigider.
Doua treimi din aluat se intind cu sucitorul pe tabla de prajitura, presarata cu faina si se aseaza apoi pe fundul unei forme rotunde, cu diametrul de 26 cm. Aluatul ramas se intinde pe marginea formei, de jur-imprejur.
Umplutura: Se despart ouale. Se pune branza de vaci sa se scurga pe o sita. Se amesteca bine untul, zaharul si galbenusul de ou, pana cand zaharul se dizolva complet. Se combina cu branza scursa, smantana si praful de copt. Se bat albusurile spuma si se introduc si ele in compozitie.
Se intinde amestecul de branza de vaca peste aluatul din forma. Se baga la cuptor si se coace circa 45-50 de minute, la treapta a treia a aragazului. Dupa ce pasca e gata, se stinge cuptorul, dar prajitura se mai lasa inauntru inca zece minute.
Se scoate afara si se lasa sa se raceasca in forma, asezata pe un gratar. Inainte de a se servi, se pudreaza cu zahar praf.
21.665 vizualizări
1.318 tipăriri
39 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Păstrăvi umpluţi cu brânză şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Pastă de brânză cu ceapă călită (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi de mălai cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Brânză feta coaptă cu oregano (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Pârjoale umplute cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)
8. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Vrabioară de vacă cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Friptură de vacă împănată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Fripturi)
11. Antricot de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
12. Tort cu afine şi brânză de vacă (Dulciuri > Torturi)
13. Cremă de brânză cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Budincă de franzelă cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
15. Curcan în crustă de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
16. Sos cu brânză de vacă şi verdeaţă (Sosuri > Sosuri cu legume)
17. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)
19. Ciorbă ţărănească de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
21. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
22. Tort cu brânză de vacă şi mure (Dulciuri > Torturi)
23. Sandvici cu castravete (Aperitive > Sandviciuri)
24. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Clătite cu pere, brânză şi slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Pateuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Sufleu de brânză (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Ruladă cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Ardei pişcători bulgăreşti muraţi (Conserve din legume, murături > Murături simple)
30. Şniţele de pasăre cu sos de brânză şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.