Pască cu brânză de vacă - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pască cu brânză de vacă

Pască cu brânză de vacă

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 250 g faina, 150 g zahar, 80 g unt, 1 ou, 1 galbenus, 1 varf de cutit de sare, faina pentru framantat.
Umplutura: 3 oua, 600 g branza de vaca nu prea grasa, 50 g unt, 150 g zahar, 200 g smantana, 1 lingura praf de copt, zahar pudra.

Mod de preparare: Se amesteca faina, zaharul, untul, oul, galbenusul de ou si sarea, framantandu-se repede, pana se obtine un aluat omogen. Se inveleste intr-o foaie de plastic si se pune o ora la frigider.
Doua treimi din aluat se intind cu sucitorul pe tabla de prajitura, presarata cu faina si se aseaza apoi pe fundul unei forme rotunde, cu diametrul de 26 cm. Aluatul ramas se intinde pe marginea formei, de jur-imprejur.
Umplutura: Se despart ouale. Se pune branza de vaci sa se scurga pe o sita. Se amesteca bine untul, zaharul si galbenusul de ou, pana cand zaharul se dizolva complet. Se combina cu branza scursa, smantana si praful de copt. Se bat albusurile spuma si se introduc si ele in compozitie.
Se intinde amestecul de branza de vaca peste aluatul din forma. Se baga la cuptor si se coace circa 45-50 de minute, la treapta a treia a aragazului. Dupa ce pasca e gata, se stinge cuptorul, dar prajitura se mai lasa inauntru inca zece minute.
Se scoate afara si se lasa sa se raceasca in forma, asezata pe un gratar. Inainte de a se servi, se pudreaza cu zahar praf.
25.024 vizualizări
1.776 tipăriri
39 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
3. Salată de brânză şi avocado (Salate > Salate de legume)
4. Andive cu brânză rasă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Muşchi de vacă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
6. Batoane cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Sos de cireşe cu brânză de vacă (Dulciuri > Creme)
8. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciuperci umplute cu brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Cremă-spumă din brânză de vacă (Dulciuri > Spume)
11. Macaroane cu şunculiţă afumată, fasole verde şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)
13. Supă de limbă de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
15. Merdenele cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Tort cu brânză de vacă şi caise (Dulciuri > Torturi)
19. Plăcintă cu brânză dulce (Dulciuri > Prăjituri)
20. Creier de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
21. Tartă dulce cu brânză de vacă şi mentă (Dulciuri > Prăjituri)
22. Tocăniţă din cârnaţi afumaţi şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Bame cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Spaghete cu sos de ciuperci şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Tartă de dovleac cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Tort de brânză şi frişcă (Dulciuri > Torturi)
27. Budincă de franzelă cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
28. Salată romană cu brânză şi nuci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Salată cu brânză şi peşte (Salate > Salate cu peşte)
30. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.