Pască cu brânză de vacă - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pască cu brânză de vacă

Pască cu brânză de vacă

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 250 g faina, 150 g zahar, 80 g unt, 1 ou, 1 galbenus, 1 varf de cutit de sare, faina pentru framantat.
Umplutura: 3 oua, 600 g branza de vaca nu prea grasa, 50 g unt, 150 g zahar, 200 g smantana, 1 lingura praf de copt, zahar pudra.

Mod de preparare: Se amesteca faina, zaharul, untul, oul, galbenusul de ou si sarea, framantandu-se repede, pana se obtine un aluat omogen. Se inveleste intr-o foaie de plastic si se pune o ora la frigider.
Doua treimi din aluat se intind cu sucitorul pe tabla de prajitura, presarata cu faina si se aseaza apoi pe fundul unei forme rotunde, cu diametrul de 26 cm. Aluatul ramas se intinde pe marginea formei, de jur-imprejur.
Umplutura: Se despart ouale. Se pune branza de vaci sa se scurga pe o sita. Se amesteca bine untul, zaharul si galbenusul de ou, pana cand zaharul se dizolva complet. Se combina cu branza scursa, smantana si praful de copt. Se bat albusurile spuma si se introduc si ele in compozitie.
Se intinde amestecul de branza de vaca peste aluatul din forma. Se baga la cuptor si se coace circa 45-50 de minute, la treapta a treia a aragazului. Dupa ce pasca e gata, se stinge cuptorul, dar prajitura se mai lasa inauntru inca zece minute.
Se scoate afara si se lasa sa se raceasca in forma, asezata pe un gratar. Inainte de a se servi, se pudreaza cu zahar praf.
24.929 vizualizări
1.760 tipăriri
39 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sufleu de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Frigărui de muşchi de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
3. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Salată de brânză cu chimen (Salate > Salate de legume)
5. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Andive cu brânză rasă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Brânză cu usturoi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Tort cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Torturi)
9. Albuş umplut cu brânză de vaci şi ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Salată cu brânză şi nuci (II) (Salate > Salate de legume)
12. Şarlotă cu brânză de vacă si căpşuni (Dulciuri > Creme)
13. Salată de ceapă cu roşii şi brânză (Salate > Salate de legume)
14. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
16. Ciuperci umplute cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Pastă de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Brânză cu ţelină sau chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Cartofi cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Omletă cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Brânză feta coaptă cu oregano (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Dovlecei cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Muşchi de vacă cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
25. Papară cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Brânză dulce cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Ruladă de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.