Pască cu brânză de vacă - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pască cu brânză de vacă

Pască cu brânză de vacă

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 250 g faina, 150 g zahar, 80 g unt, 1 ou, 1 galbenus, 1 varf de cutit de sare, faina pentru framantat.
Umplutura: 3 oua, 600 g branza de vaca nu prea grasa, 50 g unt, 150 g zahar, 200 g smantana, 1 lingura praf de copt, zahar pudra.

Mod de preparare: Se amesteca faina, zaharul, untul, oul, galbenusul de ou si sarea, framantandu-se repede, pana se obtine un aluat omogen. Se inveleste intr-o foaie de plastic si se pune o ora la frigider.
Doua treimi din aluat se intind cu sucitorul pe tabla de prajitura, presarata cu faina si se aseaza apoi pe fundul unei forme rotunde, cu diametrul de 26 cm. Aluatul ramas se intinde pe marginea formei, de jur-imprejur.
Umplutura: Se despart ouale. Se pune branza de vaci sa se scurga pe o sita. Se amesteca bine untul, zaharul si galbenusul de ou, pana cand zaharul se dizolva complet. Se combina cu branza scursa, smantana si praful de copt. Se bat albusurile spuma si se introduc si ele in compozitie.
Se intinde amestecul de branza de vaca peste aluatul din forma. Se baga la cuptor si se coace circa 45-50 de minute, la treapta a treia a aragazului. Dupa ce pasca e gata, se stinge cuptorul, dar prajitura se mai lasa inauntru inca zece minute.
Se scoate afara si se lasa sa se raceasca in forma, asezata pe un gratar. Inainte de a se servi, se pudreaza cu zahar praf.
21.376 vizualizări
1.249 tipăriri
39 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Trigoane cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Jumări cu brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Creier de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Şniţele de pasăre cu sos de brânză şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
5. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cartofi cu brânză Roquefort au gratin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Brânză frecată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Dovlecei umpluţi cu brânză şi mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Macaroane cu şunculiţă afumată, fasole verde şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Pastă de brânză roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Frigărui de muşchi de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
13. Salată de ceapă cu roşii şi brânză (Salate > Salate de legume)
14. Budincă cu sos alb şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Cornuleţe cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Găluşte cu brânză de vaci şi griş (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Colţunaşi de mălai cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Supă de dovleac cu găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Tăiţei cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Brânză cu ţelină sau chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Muşchi de vacă umplut (Mâncăruri > Fripturi)
23. Clătite cu patru feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Salată de brânză şi avocado (Salate > Salate de legume)
26. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
27. Conopidă cu brânză Roquefort (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
29. Cremă cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Creme)
30. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.