Pască cu brânză de vacă - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pască cu brânză de vacă

Pască cu brânză de vacă

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 250 g faina, 150 g zahar, 80 g unt, 1 ou, 1 galbenus, 1 varf de cutit de sare, faina pentru framantat.
Umplutura: 3 oua, 600 g branza de vaca nu prea grasa, 50 g unt, 150 g zahar, 200 g smantana, 1 lingura praf de copt, zahar pudra.

Mod de preparare: Se amesteca faina, zaharul, untul, oul, galbenusul de ou si sarea, framantandu-se repede, pana se obtine un aluat omogen. Se inveleste intr-o foaie de plastic si se pune o ora la frigider.
Doua treimi din aluat se intind cu sucitorul pe tabla de prajitura, presarata cu faina si se aseaza apoi pe fundul unei forme rotunde, cu diametrul de 26 cm. Aluatul ramas se intinde pe marginea formei, de jur-imprejur.
Umplutura: Se despart ouale. Se pune branza de vaci sa se scurga pe o sita. Se amesteca bine untul, zaharul si galbenusul de ou, pana cand zaharul se dizolva complet. Se combina cu branza scursa, smantana si praful de copt. Se bat albusurile spuma si se introduc si ele in compozitie.
Se intinde amestecul de branza de vaca peste aluatul din forma. Se baga la cuptor si se coace circa 45-50 de minute, la treapta a treia a aragazului. Dupa ce pasca e gata, se stinge cuptorul, dar prajitura se mai lasa inauntru inca zece minute.
Se scoate afara si se lasa sa se raceasca in forma, asezata pe un gratar. Inainte de a se servi, se pudreaza cu zahar praf.
25.785 vizualizări
1.929 tipăriri
39 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Roşii umplute cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Ouă umplute cu brânză garnisite cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Sandviciuri cu peştişori prăjiţi (Aperitive > Sandviciuri)
4. Brânză telemea la cuptor (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Pastă de brânză roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Tort cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Torturi)
7. Sandvici cu brânză de vacă şi gogoşar (Aperitive > Sandviciuri)
8. Ciuperci umplute cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Peşte alb în camaşă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
11. Tort cu vişine şi cremă de brânză (Dulciuri > Torturi)
12. Ciuperci umplute cu brânză (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Friptură de vacă împănată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pizza cu mere şi brânză de burduf (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Omletă verde cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Salată de vinete cu brânză (Salate > Salate de legume)
17. Cornuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Şniţel cu brânză (Mâncăruri > Fripturi)
19. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Sfeclă roşie umplută cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Muşchi de vacă cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
22. Brânză de vaci cu lămâie şi cafea (Dulciuri > Creme)
23. Ouă cu brânză topită la microunde (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
25. Cartofi cu sos de brânză şi ridichi (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Brânză frecată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Salată de brânză cu chimen (Salate > Salate de legume)
28. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Tort cu căpşuni şi brânză de vacă (Dulciuri > Torturi)
30. Budincă de cartofi cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.