Pască cu brânză de vacă - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pască cu brânză de vacă

Pască cu brânză de vacă

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 250 g faina, 150 g zahar, 80 g unt, 1 ou, 1 galbenus, 1 varf de cutit de sare, faina pentru framantat.
Umplutura: 3 oua, 600 g branza de vaca nu prea grasa, 50 g unt, 150 g zahar, 200 g smantana, 1 lingura praf de copt, zahar pudra.

Mod de preparare: Se amesteca faina, zaharul, untul, oul, galbenusul de ou si sarea, framantandu-se repede, pana se obtine un aluat omogen. Se inveleste intr-o foaie de plastic si se pune o ora la frigider.
Doua treimi din aluat se intind cu sucitorul pe tabla de prajitura, presarata cu faina si se aseaza apoi pe fundul unei forme rotunde, cu diametrul de 26 cm. Aluatul ramas se intinde pe marginea formei, de jur-imprejur.
Umplutura: Se despart ouale. Se pune branza de vaci sa se scurga pe o sita. Se amesteca bine untul, zaharul si galbenusul de ou, pana cand zaharul se dizolva complet. Se combina cu branza scursa, smantana si praful de copt. Se bat albusurile spuma si se introduc si ele in compozitie.
Se intinde amestecul de branza de vaca peste aluatul din forma. Se baga la cuptor si se coace circa 45-50 de minute, la treapta a treia a aragazului. Dupa ce pasca e gata, se stinge cuptorul, dar prajitura se mai lasa inauntru inca zece minute.
Se scoate afara si se lasa sa se raceasca in forma, asezata pe un gratar. Inainte de a se servi, se pudreaza cu zahar praf.
25.334 vizualizări
1.809 tipăriri
39 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
2. Conopidă cu brânză Roquefort (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sandvici cu brânză de vacă şi gogoşar (Aperitive > Sandviciuri)
5. Sandviciuri cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
6. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Sandvici cu piept de pui (Aperitive > Sandviciuri)
9. Fasole verde cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Friptură de vacă împănată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Fripturi)
11. Brânză cu chimen şi boia (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Salată romană cu brânză şi nuci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Salată ţărănească cu brânză de oaie (Salate > Salate de legume)
14. Supă de broccoli cu brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Linzer cu brânză dulce (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Dovlecei cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Ruladă de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Piept de curcan cu cremă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Rasol de vacă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată cu brânză şi nuci (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Specialitate cu mezeluri şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
24. Specialitate slovacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Curcan în crustă de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
26. Brânză de vaci cu lămâie şi cafea (Dulciuri > Creme)
27. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
28. Gulaş din inimă sau uger de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Bocceluţe cu brânză (Dulciuri > Prăjituri)
30. Tartine cu brânză Cedar şi zacuscă picantă (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.