Pască cu brânză de vacă - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pască cu brânză de vacă

Pască cu brânză de vacă

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 250 g faina, 150 g zahar, 80 g unt, 1 ou, 1 galbenus, 1 varf de cutit de sare, faina pentru framantat.
Umplutura: 3 oua, 600 g branza de vaca nu prea grasa, 50 g unt, 150 g zahar, 200 g smantana, 1 lingura praf de copt, zahar pudra.

Mod de preparare: Se amesteca faina, zaharul, untul, oul, galbenusul de ou si sarea, framantandu-se repede, pana se obtine un aluat omogen. Se inveleste intr-o foaie de plastic si se pune o ora la frigider.
Doua treimi din aluat se intind cu sucitorul pe tabla de prajitura, presarata cu faina si se aseaza apoi pe fundul unei forme rotunde, cu diametrul de 26 cm. Aluatul ramas se intinde pe marginea formei, de jur-imprejur.
Umplutura: Se despart ouale. Se pune branza de vaci sa se scurga pe o sita. Se amesteca bine untul, zaharul si galbenusul de ou, pana cand zaharul se dizolva complet. Se combina cu branza scursa, smantana si praful de copt. Se bat albusurile spuma si se introduc si ele in compozitie.
Se intinde amestecul de branza de vaca peste aluatul din forma. Se baga la cuptor si se coace circa 45-50 de minute, la treapta a treia a aragazului. Dupa ce pasca e gata, se stinge cuptorul, dar prajitura se mai lasa inauntru inca zece minute.
Se scoate afara si se lasa sa se raceasca in forma, asezata pe un gratar. Inainte de a se servi, se pudreaza cu zahar praf.
21.537 vizualizări
1.273 tipăriri
39 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
2. Tartă de căpşuni cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
3. Tort de kiwi cu brânză (Dulciuri > Torturi)
4. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Dovlecei cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
10. Spaghete cu sos de ciuperci şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Jumări cu brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Tort cu brânză dulce şi coacăze (Dulciuri > Torturi)
14. Brânză topită de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Curcan în crustă de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
16. Andive cu brânză rasă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Colţunaşi de mălai cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Păstrăvi umpluţi cu brânză şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Biscuiţi cu brânză şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Salată verde cu smântână şi brânză topită (Salate > Salate de legume)
22. Terină de legume cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
25. Macaroane cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Tort din brânză de vacă (Pască) (Dulciuri > Prăjituri)
27. Ouă cu brânză topită la microunde (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
29. Clătite umplute cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Sfeclă roşie umplută cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.