Pască cu brânză de vacă - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pască cu brânză de vacă

Pască cu brânză de vacă

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 250 g faina, 150 g zahar, 80 g unt, 1 ou, 1 galbenus, 1 varf de cutit de sare, faina pentru framantat.
Umplutura: 3 oua, 600 g branza de vaca nu prea grasa, 50 g unt, 150 g zahar, 200 g smantana, 1 lingura praf de copt, zahar pudra.

Mod de preparare: Se amesteca faina, zaharul, untul, oul, galbenusul de ou si sarea, framantandu-se repede, pana se obtine un aluat omogen. Se inveleste intr-o foaie de plastic si se pune o ora la frigider.
Doua treimi din aluat se intind cu sucitorul pe tabla de prajitura, presarata cu faina si se aseaza apoi pe fundul unei forme rotunde, cu diametrul de 26 cm. Aluatul ramas se intinde pe marginea formei, de jur-imprejur.
Umplutura: Se despart ouale. Se pune branza de vaci sa se scurga pe o sita. Se amesteca bine untul, zaharul si galbenusul de ou, pana cand zaharul se dizolva complet. Se combina cu branza scursa, smantana si praful de copt. Se bat albusurile spuma si se introduc si ele in compozitie.
Se intinde amestecul de branza de vaca peste aluatul din forma. Se baga la cuptor si se coace circa 45-50 de minute, la treapta a treia a aragazului. Dupa ce pasca e gata, se stinge cuptorul, dar prajitura se mai lasa inauntru inca zece minute.
Se scoate afara si se lasa sa se raceasca in forma, asezata pe un gratar. Inainte de a se servi, se pudreaza cu zahar praf.
25.270 vizualizări
1.793 tipăriri
39 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de cartofi cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
3. Curcan în crustă de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
4. Orez cu spanac şi brânză telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată cu brânză labaneh (Salate > Salate de legume)
7. Pastă de brânză roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Jumări cu brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Omletă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Budincă cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Budincă de spanac cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Mămăligă cu brânză de burduf la cuptor (Mâncăruri > Preparate din mălai)
15. Brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Sandvici cu piept de pui (Aperitive > Sandviciuri)
17. Trigoane cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Brânză telemea la cuptor (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Prăjitură cu pricomigdale şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
20. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
21. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Omletă cu mălai şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Brânză cu chimen şi boia (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Brânză vegetală cu mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Cornuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Prăjitură cu brânză de vacă şi vişine (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.