Pască cu brânză de vacă - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pască cu brânză de vacă

Pască cu brânză de vacă

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 250 g faina, 150 g zahar, 80 g unt, 1 ou, 1 galbenus, 1 varf de cutit de sare, faina pentru framantat.
Umplutura: 3 oua, 600 g branza de vaca nu prea grasa, 50 g unt, 150 g zahar, 200 g smantana, 1 lingura praf de copt, zahar pudra.

Mod de preparare: Se amesteca faina, zaharul, untul, oul, galbenusul de ou si sarea, framantandu-se repede, pana se obtine un aluat omogen. Se inveleste intr-o foaie de plastic si se pune o ora la frigider.
Doua treimi din aluat se intind cu sucitorul pe tabla de prajitura, presarata cu faina si se aseaza apoi pe fundul unei forme rotunde, cu diametrul de 26 cm. Aluatul ramas se intinde pe marginea formei, de jur-imprejur.
Umplutura: Se despart ouale. Se pune branza de vaci sa se scurga pe o sita. Se amesteca bine untul, zaharul si galbenusul de ou, pana cand zaharul se dizolva complet. Se combina cu branza scursa, smantana si praful de copt. Se bat albusurile spuma si se introduc si ele in compozitie.
Se intinde amestecul de branza de vaca peste aluatul din forma. Se baga la cuptor si se coace circa 45-50 de minute, la treapta a treia a aragazului. Dupa ce pasca e gata, se stinge cuptorul, dar prajitura se mai lasa inauntru inca zece minute.
Se scoate afara si se lasa sa se raceasca in forma, asezata pe un gratar. Inainte de a se servi, se pudreaza cu zahar praf.
25.809 vizualizări
1.946 tipăriri
39 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Sandvici cu roşii şi busuioc (Aperitive > Sandviciuri)
3. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Sos de cireşe cu brânză de vacă (Dulciuri > Creme)
5. Sandvici cu castravete (Aperitive > Sandviciuri)
6. Prăjitură cu brânză de vacă şi sos de zmeură  (Dulciuri > Prăjituri)
7. Prăjitură cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
8. Corăbioare cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Omletă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Tartine cu brânză Cedar şi zacuscă picantă (Aperitive > Sandviciuri)
12. Gratin de legume cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Chec aperitiv cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Salată ţărănească cu brânză de oaie (Salate > Salate de legume)
15. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
16. Îngheţată cu brânză de vacă şi zmeură (Dulciuri > Îngheţate)
17. Budincă de spanac cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Plăcintă dobrogeană cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)
20. Chifle umplute cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Salată cu brânză labaneh (Salate > Salate de legume)
22. Melcişori cu salvie şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Sufleu de pâine albă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Budincă fiartă din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Specialitate slovacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Omletă cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Deliciu cu brânză de vaci (Dulciuri > Creme)
28. Chifteluţe cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Orez grecesc cu roşii şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.