Muşchi de vacă umplut - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Muşchi de vacă umplut

Muşchi de vacă umplut

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Muschi de vaca, carne de vaca, sunca fiarta, o ceapa mica, unt, sare, piper, putin patrunjel tocat, 1 ou, zeama de carne, smantana.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata muschiul de pielite. Se despica muschiul in doua in lungime, dar nu de tot. Se scoate o fasie de carne din mijloc, care se trece prin masina de tocat, impreuna cu celalalt muschi scos de la vaca, si putina sunca fiarta. Se adauga la tocatura o felie de paine muiata in lapte si stoarsa bine, o ceapa mica tocata si trasa in unt, sare, piper, putin patrunjel tocat si un ou. Se umple muschiul cu aceasta tocatura, se leaga bine sau se coase, ca sa-si revina in forma lui. Se pune la cuptor intr-o tava cu putina apa, sau zeama de carne. Se unge din cand in cand cu unt topit. Cand e aproape gata, se scurge grasimea din tava, se pun cateva linguri de smantana, se mai tine la foc, fara sa fiarba, ca sa nu se taie smantana. Se scot atele, se taie felii si se serveste cu sosul fripturii si cartofi sau alta leguma.
1.614 vizualizări
638 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
11. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
12. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
13. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
17. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
18. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
23. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
24. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
25. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
27. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
28. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
29. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.