Plăcintă cu ciuperci şi soia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ciuperci » Plăcintă cu ciuperci şi soia

Plăcintă cu ciuperci şi soia

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg ciuperci proaspete, 1 punga soia granule, 2 oua, 1 leg. marar, 1 leg. patrunjel, sare.
Aluat: 200 ml apa minerala, 50 ml ulei, 1 lingurita otet, 1 lingurita sare, 1 pachet margarina, 1 kg faina.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Din apa, ulei, sare, otet si faina se framinta un aluat mai tare care se izbeste de masa de 100-120 de ori; se imparte in 2 foi de cca.30x30 cm, care se ung cu pachetul de margarina (amestecat cu 1 lg. faina). Fiecare foaie se impatureste (ungindu-se mereu) pina ajunge aproximativ un cub. Cele 2 cuburi se tin la rece 24 h. Umplutura: cipercile spalate si taiate felii se inabusa in apa cu ulei, se adauga soia, mararul, patrunjelul si sarea (10-15 min.), apoi, cind s-au racit,se ad.si ouale batute.Se intinde o foaie (fara sa se mai impatureasca),se pune in tava de aragaz, se adauga compozitia (daca este zemoasa se adauga putin gris)se pune a doua foaie. Se introduce in cuptorul incins, se tine 10 min. la temperatura maxima, apoi cca. o jumatate ora la foc moderat.
2.820 vizualizări
467 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
10. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
11. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
13. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
16. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
27. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.