Piftie de porc (răcitură) (III) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Piftie de porc (răcitură) (III)

Piftie de porc (răcitură) (III)

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Picioarele, urechile, 1/2 kg carne macra, 5 l apa, sare, catei de usturoi.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea cea mai potrivita pentru piftie sunt picioarele, de la gennchi in jos, si urechile. Se curata bine picioarele, se oparesc cu apa clocotita, apoi se spala cu 2-3 ape reci. Se pun la fiert 4 picioare cu 5 l apa, carnea macra si sare. Se lasa sa fiarba in clocote mici pana cand carnea se ia de pe os, iar lichidul luat intre degete este lipicios. Se ia de pe foc, se scoate carnea, iar zeama se degreseaza; se ia carnea de pe oase si se distribuie in mai multe farfurii adanci. Dupa ce zeama s-a racit se pun in ea catei de usturoi zdrobiti. Se lasa sa se limpezeasca, apoi se strecoara in fiecare farfurie si se pun la rece, sa se prinda piftia.
8.887 vizualizări
894 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
16. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Salată picantă (III) (Salate > Salate de legume)
27. Salată de ton (III) (Salate > Salate cu peşte)
28. Crap la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Crap pe varză (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.