Peşte pe legume - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Peşte pe legume

Peşte pe legume

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Peste fara oase (se gaseste in comert ambalat in cutii de cate 6 bucati, de preferat merlucius), 3 rosii, 2 ardei grasi, doua cepe, condimente.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se toaca legumele cat de marunt posibil. Se pune ceapa la prajit si, dupa ce s-a colorat, se adauga ardeii. Dupa cca un minut se adauga si rosiile. Se condimenteaza si se fierb impreuna, pana cand se inmoaie ceapa si ardeii. Intre timp, se dezgheata pestele si se sareaza. Intr-o tava de cuptor, se aseaza un strat de legume, pe care se aseaza bucatile de peste sarate. Se acopera pestele cu legumele ramase, astfel incat sa nu ramana nimic descoperit, si se da la cuptor la foc potrivit, timp de 20 de minute, aproximativ, timp in care se urmareste sa nu se arda legumele.
Se poate servi cu garnitura de cartofi piure si cu mujdei de usturoi.
1.600 vizualizări
468 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
7. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
15. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
17. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
19. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Supă de legume de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.