Peşte fript cu sos de unt - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Peşte fript cu sos de unt

Peşte fript cu sos de unt

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de cod, 100 g unt, 12 frunze de busuioc. sucul de la 1/2 lamaie. coaja rasa de la o lamaie.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Presarati cu sare fileurile de cod. Folositi 25 g din unt pentru a unge un gratar incins; frigeti doua fileuri timp de 3 minute pe fiecare parte si tineti-le la cald. Procedati la fel cu celelalte doua fileuri, folosind inca 25 g unt.
Mariti flacara, adaugati untul ramas si frunzele de busuioc. Cand untul incepe sa se rumeneasca, stingeti-l cu sucul de lamaie, amestecat cu coaja rasa de la o lamaie.
Turnati sosul peste pestele fript si serviti-l cu sote de fasole verde si rosii la gratar.
4.796 vizualizări
600 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
3. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
7. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
8. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
11. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
13. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
15. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Supă simplă cu unt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Creveţi cu unt şi sâmburi de nucă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Supă de roşii cu unt de arahide (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
26. Supă de conopidă cu unt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.