Pateuri cu praz şi brânză telemea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Pateuri cu praz şi brânză telemea

Pateuri cu praz şi brânză telemea

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 suluri a 150 g aluat de foetaj, 4 tulpini de praz, 30 g unt, 1 lingura cimbru proaspat, sare, piper, 1 ou, 4 felii telemea moale, 30 g salata verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se aseaza cele doua foi de aluat pe planseta (una langa alta) si se taie in patru. Se ia fiecare patrat, i se decupeaza marginile de jur-imprejur - fasiile au 1 cm latime - si se pun deoparte. Se-ntinde putin fiecare bucata cu sucitorul, se uda pe margini cu apa si deasupra se lipesc pe margini, in forma de gard, fasiile taiate. Se pun pateurile pe o tava tapetata cu hartie pentru copt, se inteapa pe fund cu o furculita si se coc 8-10 minute in cuptorul incins la 200 grade C.
Intre timp, se curata prazul, se taie rondele si se caleste circa 5 minute in untul incins. Se adauga cimbrul, se lasa sa se raceasca si se incorporeaza si oul batut.
Umplutura astfel preparata se intinde pe pateurile scoase din cuptor si peste ea se pun feliile de telemea taiate in doua. Se dau din nou la cuptor, se coc inca 10 minute, se presara cu piper si salata verde taiata marunt si se servesc fierbinti.
3.411 vizualizări
738 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
8. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
11. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
13. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
15. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
18. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
25. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
30. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.