Papricaş din carne cu boia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Papricaş din carne cu boia

Papricaş din carne cu boia

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300-400 g carne, 2 buc. cepe mari, 2 catei de usturoi, 100 ml suc de rosii, 100 ml ulei, boia sau pasta de ardei, piper, sare, patrunjel verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie carnea in cuburi potrivite. Se caleste ceapa in ulei pina se aureste frumos apoi se pune carnea sa fiarba. Cind carnea este fiarta se pune usturoiul tocat si patrunjelul verde, un virf de cutit de piper si apa sa se formeze un sos mai subtire. Nu se leaga cu faina.
2.499 vizualizări
751 tipăriri
12 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
23. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă ţărănească cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.